Nezaboravan dan na plaži otoka Mikonos... Barmen vam pruža ledeno hladan, svježe izmiješani koktel u ruku i zabava na plaži počinje – blistavi, svjetlucavi otok zabave otvara se oko vas u nekoliko sekundi, pulsirajući ljetnom radošću života, zabavom i razuzdanošću. Poput osvježavajućeg ljetnog koktela, novi 4711 Remix Sparkling Island s voćnim notama limete pruža vrhunski osjećaj godišnjeg odmora

4711 Remix Sparkling Island

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj novi miris 4711 Remix Sparkling Island, su:

ANITA BRONIć, ZAGREB

IRENA MALINIć, POžEGA

SANJA SARIć, NEORIć

Kao uspješna serija, mirisi 4711 Remix postali su nezamisliv dio police za mirise. Živahni ljetni koncepti bave se onim što pokreće mladu ciljnu skupinu i to je bitno. Glasna, nekonvencionalna i spremna na svaku avanturu, kolekcija mirisa preuzima od 2018. godine trendove u modi, glazbi i plesu mlade generacije.

4711 Remix Sparkling Island

4711 Remix više je od mirisa, to je način života s ekstra valom svježine! Stoga sada, upravo zato, postoje sljedeće novosti: prethodna izdanja serije Remix sada su dostupna pod imenima Urban Summer (izdanje 2020.), Festival Vibes (izdanje 2021.) i Exotic Paradise (izdanje 2022.) u skladu s odgovarajućim trendovskim temama. Godine 2023. proširit ćemo kolekciju vodenim mirisnim koktelom Sparkling Island koji će vas odvesti u tirkizno plavo more otoka Mikonos! 4711 Remix Sparkling Island.

4711 Remix Sparkling Island

Eksplozija ljetnih mirisa s povjetarcem Mediterana

Ovaj miris počinje citrusnom kombinacijom limete, limuna i naranče. Vaš poziv za buđenje za sljedeću ljetnu zabavu! U srednjoj noti voćni impulsi zelene jabuke nadopunjuju mirisni koktel. Cvjetni naglasci frezije i ylang-ylanga bude čežnju za tirkizno plavim morem i mediteranskim osjećajem odmora.

4711 Remix Sparkling Island

Cedrovina, drvo ambra i mošus daju kontrast i raznolikost u donjoj noti, ostavljajući osjećaj sunca na koži. Ljetni miris iz kolekcije mirisa 4711 Remix koji svojom harmonijom vodeno-limunskih nota odvodi iz svakodnevice!

4711 Remix Sparkling Island

"Miris stvoren poput pjenušavog, osvježavajućeg ljetnog koktela – s voćnim notama limete i vodenim aspektima za ultimativni Good Vibes Only osjećaj odmora!" tako je 4711 Remix Sparkling Island opisala parfumerka Alexandra Monet.

4711 Remix Sparkling Island

Čisti osjećaj odmora – dizajn

Moderan dizajn odražava tipičnu plavo-bijelu shemu boja grčkog otoka i pritom preuzima elemente valova i mozaika. Ambalaža zbog koje želite istražiti otok na party brodu i osjetiti jedinstveno ozračje u modernom klubu na plaži uz zvukove deep house koji prolaze vašim tijelom. Punom snagom u ljeto puno avantura – idemo na Mikonos!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.