Le Petit Marseillais® je obogatio svoju ponudu s tri nova proizvoda za njegu i hidrataciju kože. Nove mediteranske recepte, od kojih će vaša koža imati višestruke koristi, Le Petit Marseillais je objedinio u novu liniju proizvoda za njegu kože koja će oduševiti ljubitelje mirisne Provanse, a zahvaljujući opojnim mirisima i svojim hranjivim sastojcima, svakodnevni ritual tuširanja učinit će čarobnim iskustvom

le petit marseillais

Inspiriran prirodnim bogatstvom čuvene francuske regije Provanse te njezinom raskoši mirisa i boja, brend Le Petit Marseillais od sada nudi još tri razloga za uživanje u ljetu. Naime, svoju je, već bogatu ponudu proizvoda za njegu tijela, obogatio trima novim mirisnim poslasticama prožetima zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse. Riječ je o kremastom gelu za tuširanje s karite maslacem i ekstraktom lista bagrema, njegujućem balzamu za tuširanje s maslacem argana, pčelinjim voskom i uljem ružinih latica te gelu za tuširanju s ekstraktom morskih algi i minerala.

Osim što dubinski njeguju i hrane kožu, Le Petit Marseillais novi proizvodi za njegu kože probudit će sva vaša osjetila, a njihova će vas svježina pratiti tijekom cijelog dana, ostavljajući osjećaj ugode i mekoće na koži. Koncept karakterističan za ove proizvode bazira se na jedinstvenim i različitim mirisima, na dokazanim mediteranskim receptima i tradiciji korištenja prirodnih sastojaka i autentičnosti podneblja južne Francuske.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.