Vichy uz pomoć nove generacije pudera Aera Teint PURE pruža ljepotu koja proizlazi iz zdravlja kože. Pudere Aera Teint PURE odlikuje dvostruko djelovanje: na zdravlje (protiv slobodnih radikala) i na ljepotu (koju njeguje mineralnim pigmentima)

vichy aera teint pureZdravlje kože značajno utječe na njezin izgled, stoga je važno da puder ne prekriva samo nepravilnosti na koži, nego i da blagotvorno utječe na njezino zdravlje. Štetni vanjski utjecaji okoliša - onečišćenje, UV-zračenje - dnevno utječu na našu kožu i potiču nastanak slobodnih radikala koji napadaju kožne stanice i nanose im štetu. Vichy je stvorio puder koji dvostruko štiti od štetnih vanjskih utjecaja okoliša i čini put zdravijom i ljepšom.

Nova generacija pudera Aera Teint PURE štiti i njeguje uz pomoć 100% mineralnih pigmenata, koji osiguravaju optimalnu toleranciju i čine put čistijom, te mineralnog filtera SPF 20 koji kožu štiti od negativnih učinaka sunčanih zraka. Aera Teint PURE sadržava termalnu vodu Vichy i antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala. 

Klinički dokazano učinkovito djelovanje na zdravlje i ljepotu kože:

- 12-satna postojanost i otpornost teksture na štetne vanjske utjecaje okoliša (onečišćenje).
- djelovanje protiv slobodnih radikala; zdravija koža nakon mjesec dana upotrebe proizvoda

Formula proizvoda Aera Teint PURE je hipoalergena i ne sadržava parabene, a na raspolaganju je u dvije varijante:

- Aera Teint PURE kremasti puder za suhu kožu
- Aera Teint PURE tekući puder za normalnu do mješovitu kožu

Proizvodi su dostupni u ljekarnama od prosinca 2009.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.