s.Oliver Pure Sense mirisni je blizanac za nju i njega koji je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. s.Oliver Pure Sense For Her je cvjetno-voćni miris s notama ananasa, limuna, bergamota, magnolije, ruže, mošusa… dok aromatični s.Oliver Pure Sense For Him osvaja akordima jabuke, grejpa i ljute naranče, drva hinoki i lavande te cedra i pačulija 

s oliver pure sense za nju i njega

Budite u miru sa sobom. Fokusiranje na stvarno i čisto u životu – prirodnost nikada nije bila toliko fascinantna i važna kao danas. Jer daleko od užurbanog ritma i pretrpanosti u svakodnevnom životu leži istinsko ispunjenje, čista sreća – i sve što je važno, pritom su bitni: naša osobnost i ljudi koji nas okružuju. s.Oliver Pure Sense mirisni je blizanac za nju i njega koji je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. Veganski mirisi bit će dostupni u trgovinama od sredine rujna.

s oliver pure sense za nju i njega

Intenzivirati vlastiti život i autentično ići svojim putem – to je umjetnost u kojoj se uvijek usavršavamo. Uvijek smo u potrazi za nečim istinskim, nečim čistim, što nas ne odvlači od nas samih, nego podcrtava našu osobnost. To se odnosi i na naš miris: s.Oliver Pure Sense obavija nas nježnom prirodnošću i minimalističkom jasnoćom – i naglašava ono što već nosimo u sebi. Čist miris – stvaran i autentičan te stoga toliko fascinantan.

s oliver pure sense za nju i njega

s.Oliver Pure Sense For Her: Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost!

s oliver pure sense za nju i njega

s.Oliver Pure Sense For Him: Dobro poznate note hrskave jabuke, gorkoga grejpa i naranče stvaraju dinamiku na početku i stapaju se u bistru, prepoznatljivu srednju notu smreke i hrastove mahovine – što sve dovodi do čiste muškosti koju čine cedar, sandalovina i pačuli te jasnog i autentičnog potpisa. Prirodan miris koji utjelovljuje živost i muškost!

Cijene:

s.Oliver Pure Sense For Her:
Eau de Parfum, 30 ml, 175 kn
Eau de Toilette, 30 ml, 139 kn

s.Oliver Pure Sense For Him:
Eau de Toilette, 30 ml, 139 kn
Eau de Toilette, 50 ml, 205 kn
After Shave Spray, 50 ml, 149 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.