Prije punih 100 godina Max Factor je osmislio Greasepaint, svoju prvu make up podlogu. Danas, čitavo stoljeće nakon, Max Factor nastavlja u tom inovativnom smjeru lansirajući Skin Luminizer tekući puder i Eye Luminizer Brightener korektor za područje oko očiju

max factor skin luminizer

Ova dva proizvoda posebno su kreirana za žene koje traže nježnu blistavost i zdrav izgled kože, a da se njihov tekući puder ne primjećuje. Max Factor Skin Luminizer tekući puder i Eye Luminizer Brightener korektor za područje oko očiju sadrže inovativnu njegujuću formulu spiralno miješanu s perlastim pigmentima.

Jedinstvena perlasta formula je spiralno unesena u hidratantnu formulu pudera. Puder pruža lagano do srednje prekrivanje uz savršeno ujednačavanje boje tena. Kao rezultat koža kao da zrači iznutra. Sadrži hidratizirajući VitaNiacin kompleks, vitamine B i E te glicerin koji obnavlja prirodni balans kože. Elastomeri koji se nalaze puderastoj formuli omogućavaju reflektiranje svijetlosti s površine kože.

Max Factor Skin Luminizer tekući puder i Eye Luminizer Brightener korektor za područje oko očiju su definitivno must-have proizvodi viđeni na tjednu mode jesen/zima 2014 u New Yorku.

max factor skin luminizer

Cijene:

Skin Luminizer tekući puder 99,90kn
Eye Luminizer korektor za područje oko očiju 62,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.