Ove zime, kako biste sačuvali dašak topline Mediterana, isprobajte Felce Azzurra liniju Ritualia koja spaja prekrasne sastojke - cvijeće i bilje - iz talijanskih krajeva, a u svrhu nježne i mirisne njege. Složit ćete se, nema drugog mjesta na svijetu gdje su regionalne raznolikosti kulture, krajolika i gastronomije tako jake i nevjerojatne kao u Italiji

felce azzurra ritualia

Felce Azzurra Ritualia linija objedinjuje nekoliko prekrasnih mirisnih kupki, gelova za tuširanje i sapuna koji sadrže vrijedne sastojke iz različitih talijanskih regija.

Lavanda iz Ligurije: arhaična biljka koja se koristi još iz vremena antičkog Rima za mirisne kupke i masti,
bitne za našu svakodnevnu dobrobit. Lavanda, apsorpcijom zdrave sunčane svijetlosti sadrži tonik i revitalizacijske učinke. Ima jedinstven i bezvremenski miris.

Cvijet irisa iz Toskane: iris sa svojim nijansama, baršunastim laticama i svojom drevnom magijom, dubinski vlaži kožu, vraćajući joj potrebnu elastičnost.

Crvena jabuka iz Trentina: vitamini iz jabuke su bitni i za kožu, pomažući joj da se obnovi i suprostavi znakovima starenja. Djelovanjem pektina i enzima, ostavlja kožu mekanom, hidratiranom i bez bora.

Cvijet naranče iz Kalabrije: pogled koji se zadržava na Kalabriji, često je zahvaćen intenzivnom narančastom bojom Hesperidesa – cvijeta naranče. Njegova osvježavajuća snaga hrani kožu dajući joj bezvremenski izgled.

Jasmin sa Sicilije: čistoća i senzualnost, sklad i odvažnost su riječi vezane uz pojam jasmina, koji je smatran arapskim kraljem cvijeća. Jedinstven i prepoznatljiv miris, drevna bit koja stimulira izražavanje dubljih osjećaja.

Cvijetni med iz Val d'Aosta: učinak meda na tijelo je poput čarolije. Ublažavajući i umirujući, med pomaže koži da ostane mlađa, čvršća i elastična. Njega puna ljubavi koja dubinski hrani kožu.

Masline iz Puglie: iz drevnog Rima masaža temeljena na maslinovom ulje se smatrala pravim i istinskim eliksirom mladosti. Masline imaju, među ostalim, ublažavajuća, omekšavajuća, anti upalna djelovanja koja imaju elastičnu i izglađujuću funkciju na epidermu. Koža izgleda čvršće i glađe.

felce azzurra ritualia

Kozmetika Felce Azzurra je 100% proizvedena u Italiji. Napravljena s prirodnim ekstraktima najznačajnijih
talijanskih sastojaka. Bez Parabena.

Cijene: 

Sapuni - 17,90 kn
Gelovi za tuširanje - 17,49 kn
Kupke - 27,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.