Obožavani MAC-ov mat ruž, ikona koja je promijenila svijet glamura, unaprijeđena je kako bi usnama pružila više, s novim svilenkastim mat finishom i Good-For-Lips formulom koja će usnama pružiti bogatiiji izgled, bolji osjećaj i dugotrajniju nosivost

macximal silky matte ruz za usne

M·A·Cximal Silky Matte ruž stiže s potpunim prekrivanjem i bogatim pigmentima u najširem rasponu od 40 poznatih i posve novih nijansi. Kremastom mješavinom kokosovog ulja, organskog shea maslaca i organskog kakao maslaca savršeno njeguje i hrani usne. Tijekom 12 sati nošenja dugotrajna boja ne blijedi, a usne su vidljivo punije već nakon prvog nanosa.

macximal silky matte ruz za usne

"Teško je opisati savršene mat usne, ali to znate kada ih vidite. Odiše luksuzom, svilenkast je i bogat s intenzitetom boje koja vas privlači i drži te čini vaše usne vidljivo punijima već nakon prvog nanosa", kaže Chantel Miller, Artistry & Content direktorica, M·A·C North America. 

macximal silky matte ruz za usne

Uz M·A·C-ove slavne nijanse poput Ruby Woo, Velvet Teddy i Dive koje usne poznaju i vole, nova unaprijeđena linija mat ruževa za usne predstavlja čitav niz potpuno novih nijansi, odabranih od strane vizažista za maksimalan dojam.

macximal silky matte ruz za usne

M·A·Cximal ima fleksibilnost koja vam omogućuje preciznost, kaže Miller o svilenkastoj mat formuli. Svaka nijansa pruža 12 sati intenzivne boje i cjelodnevnu hidrataciju. Uparite svoju prepoznatljivu nijansu s komplementarnom olovkom za usne kako biste doveli izgled vaših usana do maksimuma.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.