Posebno nas je oduševila 24-satna osvježavajuća i umirujuća hidratantna maska koja je sasvim novi proizvod u obitelji Crème Fraîche de Beauté. Ova osvježavajuća maska u samo 10 minuta, poput velikog biljnog omotača natopit će kožu obiljem vlage i svježine

nuxe creme fraiche de beaute

Nova linija hidratizirajućih proizvoda stiže iz Nuxa. Linija Crème Fraîche de Beauté s poboljšanim formulama sastoji od nekoliko proizvoda za intenzivnu hidrataciju osijetljive kože: 24-satnog hidratantnog i umirujućeg seruma koji pruža neprekidnu zahvaljujući dodatku prirodne hijaluronske kiseline i bogatom koktelu 8 biljnih mlijeka, 24-satne hidratantne i umirujuće emulzije koja sadrži čisti, fini puder sjemenki riže te upija suvišan sebum i matira kožu, paralelno sprječavajući stvaranje prištića.

24-satna hidratantna i umirujuća krema nova je slojevita struktura koja zadržava lipide u vodenoj fazi i omogućava optimalno upijanje aktivnih sastojaka, 24-satna bogata hidratantna i umirujuća krema namijenjena je suhoj i vrlo suhoj osjetljivoj koži, svojom 'teksturom maslaca' pruža ugodu bez masnih tragova.

Posebno nas je oduševila 24-satna osvježavajuća i umirujuća hidratantna maska koja je sasvim novi proizvod u obitelji Crème Fraîche de Beauté. Ova osvježavajuća maska u samo 10 minuta, poput velikog biljnog omotača natopit će kožu obiljem vlage i svježine.

Cijene: Hidratantna i umirujuća krema (238,34 kn), bogata hidratantna i umirujuća krema (238,34 kn), hidratantni i umirujući serum (254,51 kn), hidratantna i umirujuća emulzija (238,34 kn), osvježavajuća i umirujuća hidratantna maska (169,34 kn).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.