Proljetno ljetna Dr.Hauschka limitirana kolekcija Dear Eyes (ujedno i prva u čijem je osmišljavanju sudjelovao Dr.Hauschka vizažist Karim Sattar), u središte pozornosti stavlja upravo oči, čiju ljepotu ističe toplim, nježnim bojama

dr hauschka dear eyes paleta

Ova se kolekcija sastoji od 5 proizvoda – trio sjenila, olovka za oči s četkicom, maskara za volumen, dva kista za nanošenje i definiranje sjenila. Svi proizvodi „odjeveni su" u vrlo elegantna sjajna pakiranja s brončanim odsjajem. Ova se kolekcija, budući da je limitirana, može kupiti ekskluzivno u bio&bio trgovinama  u Zagrebu, Splitu, Puli i Rijeci.

Trostruko sjenilo za oči (sparkling nude, pearly rose i matt chocolate): u novim bojama živopisnog sjaja sparkling nude, pearly rose i matt chocolate stapaju se unutarnja i vanjska ljepota. Provjereni ekstrakti ljekovitih biljaka poput bjelodana, hamamelisa i crnog čaja pružaju njegu i naglašavaju sjaj vaših očiju.

Kist za sjenilo :nijanse boja čine razliku. Kistovi Eyeshadow Blender Brush (za nanošenje sjenila na cijeli kapak) i Eye Definer Brush (za nanošenje sjenila uz rub kapka) novi su omiljeni pribor za nanošenje dekorativne kozmetike za oči. Izrađeni su od prirodne dlake.

Crna olovka za oči: malo svijetlo, a malo tamno. Naše oči vole kontrast. Olovka za oči savršeno naglašava, zahvaljujući bogatom ulju kanole, jedinstven oblik vaših očiju.

Crna maskara za volumen: naglasite svoj pogled - bez lažnog sjaja. Nova četkica maskare za volumen naglašava trepavice i otvara pogled.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.