Avon predstavlja NutraEffects BB kremu, novost u omiljenoj NutraEffects liniji za njegu kože - i to u regularnom ili mat izdanju. Zahvaljujući izvanrednoj snazi chia sjemenki i rajske ptice, odmah prekriva nesavršenosti i njeguje kožu, dajući joj zdraviji i svježiji izgled već za tjedan dana. Ia SPF 15 zaštitu

avon nutraeffects bb krema

Najbolja njega dolazi iz prirode – to već dobro znamo. Sam izvor života, sjemenka, sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka. Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože.

Nakon više godina istraživanja i razvoja u laboratorijima u Suffernu, New York, Avon je s NutraEffects linijom pronašao put na sve zahtjevnijem tržištu stvarajući inovaciju u njezi kože: aktivan kompleks na bazi sjemenki. Avonova NutraEffects linija demonstrira snagu sjemenki, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. NutraEffects BB kreme, kao i svi proizvodi iz te linije, 100% su testirane na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila. Sadrže ekstrakte sjemenki chie i rajske ptice, pravu kombinaciju sastojaka za ljepši izgled kože.

avon nutraeffects bb krema

NutraEffects BB krema balansira ton kože, daje ujednačenu pokrivnost, umanjuje vidljivost nedostataka, hidratizira kožu i daje joj osvježavajući izgled. Mat BB krema umanjuje i vidljivost pora, matira i njeguje, te je postojana tijekom cijelog dana.

NutraEffects BB krema SPF 15, mat i obična
Regularna cijena: 70kn
Promotivna cijena: 45kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.