Ovih blagdana Giorgio Armani donosi čaroliju i raspiruje maštu u novom filmu nadahnutom duhom svoga kultnog ženskog mirisa Sì. U glavnoj je ulozi oskarovka Cate Blanchett, ambasadorica Giorgio Armani beauty brenda, a film zrači očaravajućom, hirovitom privlačnošću

cate blanchett armani si

Kampanja Holiday 2020. za kultni miris Sì stvara razigrani svijet iznenađenja koji će vas prenijeti u nove dimenzije. Iskustvo gledanja ovog filma slično je sreći koju osjećamo kod otvaranja poklona. U filmu oskarovka Cate Blanchett kreće na maštovito, radosno putovanje kroz niz različitih estetskih svjetova, od kojih svaki odgovara jednom od slova u imenu "ARMANI". 

cate blanchett armani si

Snimljen pod redateljskom palicom francuske redateljice Fleur Fortuné, koja je režirala najnoviji film za miris Sì 2019., instinktivni ritam filma vodi gledatelja od jedne vizualno privlačne scene do druge, a pritom je svaki trenutak očaravajuće maštovit. Ovaj je svijet inspiriran prepoznatljivim bojama brenda Giorgio Armani pa tako prevladavaju bogata crvena i bujna zlatna sa sjajnim šljokicama.

cate blanchett armani si

U ovom elegantnom, fantastičnom svijetu Cate Blanchett nas iznenađuje i oduševljava na svakom koraku. Od bezbrižnog ležanja na krevetu u raskošnoj modnoj haljini, izigravanja vile sa svjetlećim štapićem ili otkrivanja mnoštva poklona, glumica utjelovljuje kršenje pravila i život prepun strasti. Da bi odražavala nadahnjujući duh filma, kao i samog mirisa Sì, za zvučnu podlogu odabran je remiks hita "You Don’t Own Me" iz 1963. američke pop pjevačice Lesley Gore.

cate blanchett armani si

Blagdansko raspoloženje brenda Armani beauty pretočeno je u novu elegantno odvažnu kampanju za medije koju je pripremio Tom Munro. Istovremeno predstavljajući gracioznost i snagu, Cate Blanchett u kampanji nosi haljinu iz kolekcije Armani/Privé tamnocrvene boje.

cate blanchett armani si

Kao deklaracija o slobodi, ljubavi i životu, miris Sì slavi hrabrost žena, potičući ih da pišu vlastita pravila i žive život punim plućima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.