Novi luksuzni Amwayev beauty kvartet čine njegujući primer za ujednačavanje kože, puder u prahu za usavršavanje kože, svilenkasti puder u kamenu u univerzalnoj nijansi i revolucionarna automatska olovka za usne koja omogućuje iscrtavanje jasnih i preciznih linija. Ujedinjeni, pružaju cjelodnevno savršenstvo, blistavost i ujednačenost kože te meke usne u raskošnim i trendi bojama

artistry exact fit

ARTISTRY EXACT FIT by Amway njegujući primer za ujednačavanje kože – prozračna formula ovog balzama za lice utrostručuje blagodati za kožu: hidratizira ju kako bi bila meka i podatna, daje besprijekoran izgled te ju priprema za nanošenje pudera čime produljuje i njegovu postojanost. Za još prirodniji izgled, može se nositi i samostalno jer trenutačno uljepšava kožu i prekriva vidljive pore i akne. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

ARTISTRY EXACT FIT by Amway puder u prahu za usavršavanje kože  – luksuzni, svilenkasti puder u prahu koji oponaša prirodni izgled kože. Bez obzira nanosi li se samostalno ili kao nadogradnja tekućem puderu koža izgleda savršeno i blistavo. Njegova revolucionarna formula nježno reflektira svjetlost i matira kožu dok je istovremeno nevidljiv što je idealno za prirodni look. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući i onu osjetljivu, a dolazi u samo dvije nijanse koje su prilagodljive čitavom rasponu nijansi kože.

ARTISTRY EXACT FIT by Amway prozračni puder u kamenu – predstavljen je prošle godine u 8 nijansi dok ove godine stiže u prozirnoj, univerzalnoj nijansi koja uz pomoć raskošne, svilenkaste formule oponaša prirodni izgled kože i prilagođava se svim nijansama kože. Mješavina tahićanskih bisera i optičkih prizmi kontrolira sjaj kože i čini puder prikladnim za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Dolazi u unaprijeđenom, luksuznom i kompaktnom pakiranju sa spužvicom za nanošenje. Kutijica se kupuje jednokratno te se nakon što se potroši, puder u kamenu može kupiti kao punjenje.

ARTISTRY by Amway automatska olovka za usne – za oblikovanje, iscrtavanje i bojenje usana poput profesionalnog vizažista. Ova olovka omogućuje iscrtavanje precizne linije i sprječava razmazivanje i prelijevanje ruža preko rubova usana. Dugotrajna formula s vitaminom E ne isušuje usne. Sustav za punjenje sastoji se od sastavnog dijela/držača (prodaje se odvojeno) i punjenja koje dolazi u tri atraktivne nijanse.

Cijene:

ARTISTRY EXACT FIT™ by Amway njegujući primer za ujednačavanje kože (30ml) – 322,31 HRK
ARTISTRY EXACT FIT™ by Amway puder u prahu za usavršavanje kože (25g) – 386,44 HRK (nijanse Light i Medium)
ARTISTRY EXACT FIT by Amway prozračni puder u kamenu – punjenje (13g) – 197,44 HRK
ARTISTRY™ by Amway automatska olovka za usne –  držač + punjenje (0.21g) – 189 HRK (nijanse Pink Nude, Spiced Wine, Dark)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.