Besprijekoran ten uz bespokmpromisnu zaštitu od sada su sadržani u jednom. Hawaiian Tropic još od 1969. godine štiti osjetljivu kožu od prekomjernog izlaganja sunčevim zrakama. Danas je to jedna od najprodavanijih marki krema za sunčanje u cijelome svijetu

hawaiian tropic

Hawaiian Tropic proizvodi omogućuju zaštitu od kožnih oštećenja prilikom zasluženog odmora na suncu. Na proizvodima se nalazi i UVP zaštitni logo, garantirajući ljubiteljima sunčanja naprednu UVA i UVB zaštitu prema EU standardima i osiguravajući trostruku zaštitu sa ispravnom kombinacijom sastojaka koji osiguravaju potrebnu zaštitu kože.

Postoje četiri kategorije ovih proizvoda: obični losioni, losioni za osjetljivu kožu, losioni za one koji vole sport te balzami za usne. Svi proizvodi garantiraju optimalno pokrivanje i obranu pri najjačem suncu pri čemu svaki od njih koristi raskošnu formulu koja sadrži antioksidanse, sastojke egzotičunog bilja i voća te širok raspon UVA i UVB zaštite.

Losioni za osjetljivu kožu ne sadrže miris, ulje ili boju te su vodootporni do 80 minuta, kao i sportski losioni.

Balzam za usne ne samo da štiti od sunčevog zračenja, već i njeguje (aloe vera, maslac kokosa i formula obogaćena vitaminima). Svaki od njih ima okus koji se može prilagoditi atmosferi trenutka.
Hawaiian Tropic ulja za tamnjenje namijenjena su ljubiteljima sunčanja koji žele imati preplanuli izgled.

hawaiian tropic

Bilo ulje ili losion, i jedno i drugo posjeduje formulu koja će omogućiti mekoću, zdravlje i primjerenu hidrataciju kože pomoću posebne mješavine antioksidansa, vitamina te spektra SPF.
Za one koji pretjeraju sa sunčanjem, Hawaiian Tropic je pripremio i losione za poslije sunčanja kao i gel za ublažavanje posljedica opeklina, proizvedeni kako bi hidratizirali i njegovali kožu.

hawaiian tropic

Najprepoznatljivija karakteristika svih Hawaiian Tropic proizvoda je svakako egzotičan miris, odnosno miris kokosa, koji dozvoljava da mislima odlutamo u bezbrižne i opuštajuće ljetne dane.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.