Proljeće napokon može početi jer je stigao miris koji ga može pratiti na svakom koraku. Cvjetno-drvenasti miris Giorgio Armani My Way Parfum oduševit će vas puderastim notama bergamota, naranče, tuberoze i irisa. Nova bočica mirisa vrlo je efektna zbog kontrasta tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine i može se ponovno puniti

armani my way parfum

Ove godine Giorgio Armani otkriva novi miris My Way Parfum, čime otvara novo poglavlje priče mirisa My Way. 'I am what I live' u središtu je filozofije mirisa My Way. On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha. Poziva na otkrivanje novih obzora i kreiranje vlastita puta. Linija My Way zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju, a tu ideju utjelovljuje žena koja sama kroji svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života.

armani my way parfum

Miris My Way Parfum je djelo majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris My Way, a započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta. Nota cvijeta naranče dobivena je primjenom suvremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta naranče te snage i energije tog voća. My Way Parfum otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

armani my way parfum

Puderastu i drvenastu bazu omogućuje cedrovina iz SAD-a koja donosi senzualne i kremaste note te pojačava drvenasti karakter mirisa. Ova se nota spaja sa zavodljivim i privlačnim ekstraktom bourbon-vanilije iz Madagaskara. Istodobno nota bijelog mošusa naglašava profinjene tonove irisa i stvara prožimajući puderast učinak mirisa koji savršeno pristaje. Ove bazne note zajedno ostavljaju senzualna i umirujući trag mirisa.

armani my way parfum

My Way Parfum, kao i svi mirisi iz linije My Way ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa My Way Parfum može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

Američka glumica i producentica, zvijezda serija Euforija i Bijeli lotos - Sydney Sweeney - novo je lice linije My Way.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.