Baldessarini Ambré Eau Fraîche od početka ožujka 2020. odvodi vas u luksuzni mediteranski ambijent. Nadahnut morskim plavetnilom i svježinom lakog povjetarca, ovaj karakterističan miris nova je varijanta bestselera Baldessarini Ambré, nadopunjen svježim uvodom

 baldessarini ambré eau fraîche

Slogan "Seperates the Man from the Boys" već je s Baldessarini Ambré, prvim mirisom u međunarodno uspješnoj liniji Ambré, pronašao novi izraz: izraz zavodljivosti pretočene u miris, zajedno sa samopouzdanjem i stilom iskusnog muškarca. Tipični atributi mirisa Baldessarini – suverenitet, postojanost i otmjenost – karakteristični su i za Baldessarini Ambré Eau Fraîche.

baldessarini ambré eau fraîche

Nova interpretacija omiljenog klasika izbor je za muškarce svijeta koji svojom ležernom i osvježavajućom elegancijom uvijek ostavljaju dojam. Tema dizajna Ambré Eau Fraîche uklapa se u njegovu misao: prostranstvo mora i horizonta koji razdvaja nebo od zemlje kao simbol slobode i beskrajnih mogućnosti.

baldessarini ambré eau fraîche

Uzbudljiva kombinacija karakterističnih i osvježavajućih nijansi mirisa ono je što čini Baldessarini Ambré Eau Fraîche, a što novu varijantu razlikuje od drvenasto-orijentalnog mirisa Baldessarini Ambré. U novoj mirisnoj kompoziciji Baldessarini Ambré Eau Fraîche senzualni karakter ambre susreće dinamičan, jasan i okrepljujuć uvod aromatičnih akorda i svježih elemenata lubenice i bergamota. Karakteristično muževna srednja nota miriše bogato i potkrepljuje senzualnost i karizmu notama muškatnog oraščića, čempresa i kadulje te elegancijom lišća ljubice. Topla, elegantna drvenasta nota sandalovine, kože, ambre, hrasta i pačulija osigurava ekstravagantan finiš.

baldessarini ambré eau fraîche

Baldessarini Ambré Eau Fraîche je dostupan od početka ožujka 2020. godine u drogeriji Müller. Baldessarini Ambré i Baldessarini Ambré OUD već su dostupni u Mülleru.

baldessarini ambré eau fraîche

Cijene:
Eau de Toilette Natural Spray, 50ml, 409 kn
Eau de Toilette Natural Spray, 90ml, 544 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.