NIVEA u razvoju svojih proizvoda vrlo pažljivo bira svaki sastojak, imajući na umu prirodnost njegovog porijekla. Upravo zato je za nove proizvode iz Naturally Good linije odabrala kombinaciju njegujućeg organskog ulja sjemenki konoplje i dragocjenog ulja jojobe

nivea naturally good linija

S vremenom, sve više težimo prirodi i trudimo se njene blagodati uključiti u naš način života što je više moguće. Jedna od njih je i dragocjeno ulje konoplje koje je proteklih godina postalo iznimno popularno kao sastojak u skincare proizvodima što nije nimalo čudno obzirom na to da je ova biljka zbog svojih hranjivih svojstava bila temelj kineske medicine više od 1800 godina. NIVEA Naturally Good dnevna i noćna krema za lice s organskim uljem konoplje i dragocjenim uljem jojobe pružaju umirujuću njegu za sve tipove kože te sadrže čak 99% sastojaka prirodnog porijekla dok preostalih 1% sastojaka osigurava stabilnost i sigurnost formule. Proizvodi su veganski, 100 % ekološki neutralni u 100 % reciklabilnoj ambalaži (bez folije).

nivea naturally good linija

Uživajte u glatkoj koži tijekom dana uz NIVEA Naturally Good dnevnu kremu za lice s organskim uljem konoplje i probudite unutarnju ljepotu kože njegom koja je nadahnuta prirodom. NIVEA Naturally Good dnevna krema za lice s organskim uljem konoplje stvorena je za obnavljanje ravnoteže kože i njeno trenutačno umirivanje. Ova krema smanjuje crvenilo i ujednačava izgled kože te je čini primjetno blistavom, mekom i glatkom. Veganska formula s organskim uljem konoplje i uljem jojobe.

nivea naturally good linija

Isprobajte idealnu noćnu njegu za kožu izloženu stresu koju vam omogućuje NIVEA Naturally Good noćna krema za lice s organskim uljem konoplje. Probudite se s osjećajem podatne i opuštene kože i prepustite njegujućoj formuli s organskim uljem konoplje i jojobe koja će regenerirati vaše lice i stvoriti novu energiju za dan koji je pred vama. Obnavlja kožu tijekom noći, trenutačno umiruje i njeguje kožu.

Cijene:
NIVEA Naturally Good dnevna krema za lice s organskim uljem konoplje, 50 ml, 64,90 kn
NIVEA Naturally Good noćna krema za lice s organskim uljem konoplje, 50 ml, 64,90 kn 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.