Besprijekoran puder, vrhunski korektor... U traganju za savršenstvom, YSL Beauté svoju nadaleko poznatu stručnost u području potpunog prekrivanja nesavršenosti tena razvija dalje uz nove proizvode u već ionako vrhunskoj kolekciji. Predstavljamo vam All Hours puder za fiksiranje

ysl all hours puder

Nadaleko poznati mat tekući puderi u 12 nijansi za potpuno prikrivanje, koje traje 24 sata, u koji se kunu zaljubljenice u besprijekoran ten diljem svijeta dobio je nove proizvode u svojoj All Hours kolekciji. Karika koja je nedostajala u portfelju pudera i korektora bez ulja All Hours sada je ovdje: puder za fiksiranje koji pruža mat izgled kako bi vaša koža bila bez pretjeranog sjaja 24 sata. Sve se baze mogu dovesti do savršenstva uz 5 nijansi, usklađene su s puderima All Hours te se međusobno nadopunjuju i ujednačuju za savršeno mat ten.

ysl all hours puder

Zahvaljujući prozirnim mikrosferama koje raspoređuju pigment, jednostavno je dodavati puder u slojevima da bi se postigao željeni završni izgled, bez sivkastog tena koji se često javlja kod nekih pudera za fiksiranje. Tvari za upijanje sebuma kombiniraju se s talkom kako bi se postigao mat efekt i 24-satna pokrivenost. Također se dodaju emolijensi da bi puder bio mekan na dodir i lagano klizio preko kože, ostavljajući gladak sloj koji ne isušuje.

ysl all hours puder

Uz mat crnu i sjajno zlatno pakiranje s YSL logotipom Cassandre u zlatnim slovima, ovaj elegantan dodatak dolazi s dvostranom spužvicom koja se može upotrebljavati za dodavanje slojeva pokrivenosti ili, zahvaljujući vlaknastoj strani koja upija ulje, za matiranje i popravljanje baze. Ovaj je puder ugodan za nošenje, svilenkasto mekan na dodir i moguće ga je nanositi u slojevima, zbog čega omogućuje da stanete na kraj sjaju, ali ne i stilu.

ysl all hours puder

Za dugotrajne rezultate u nekoliko sekundi, novi puder za fiksiranje All Hours dostupan je i u univerzalnoj nijansi. Donosi sve prednosti pudera za fiksiranje All Hours, no bez boje te može prikriti sjaj kože ostavljajući proziran i neprimjetan sloj. Upotrebljavajte ga pomoću kista za puder za najlaganiju pokrivenost samo u T-zoni i širite ga prema van ili ga nanesite spužvicom i laganim dodirivanjem dodajte slojeve za prekrivanje. Ovaj je puder savršen za popravljanje šminke i matiranje kože u pokretu tijekom čitavog dana.

Cijena :
YSL Beauté All Hours Powder, 470 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.