Priuštite svojoj obitelji kožu odličnog izgleda. Osigurajte sebi i svojoj obitelji ekskluzivnu Amway G&H kolekciju koja sadrži najbolje iz prirode

amway g and h

Od 1959., Amway pruža obiteljima proizvode za potpunu njegu tijela, kako bi se osjećali i izgledali zdravo. Sada možete iskusiti novu generaciju Amway G&H proizvoda namijenjenih cijelom tijelu.

Koža je najveći ljudski organ koji nas štiti od štetnih utjecaja iz okoline, pa je veoma važno pridati joj posebnu pažnju. No ipak, teško je pronaći liniju proizvoda za cijelu obitelj koja zadovoljava sve potrebe koje koža nalaže. G&H koristi poznate, prirodne i blagotvorne sastojke, koji su pažljivo uzgojeni i stručno pomiješani, kako bi kreirali unikatnu, njegujuću formulu, koja održava izgled kože zdravim i balansiranim.

„Često se fokusiramo na kožu lica, jer ju prvu vidimo, ali 95% naše kože također zahtijeva pažnju. Kao i koža lica, i koža tijela izgleda nezdravo i starije, ako ne brinemo o njoj na pravilan način. Zbog vanjskih utjecaja, naša koža i tijelo su često suhi, neprijatni i neosvježeni. Amway zato ima rješenje – nova G&H kolekcija se sastoji od tri linije proizvoda koja se sastoji od proizvoda koji hrane (Nourish), osvježavaju (Refresh) i štite (Protect) cijelo tijelo kroz cijeli dan“, izjavila je Michelle A. D'Allaird, direktorica za edukaciju zdravlja kože za Amway Artistry.

Kako bi Vaša koža i koža Vaše obitelji izgledala zdravo i kako bi bili sretni svakog dana, Amway nudi G&H proizvode za njegu tijela u kolekciji G&H Nourish+™, G&H Refresh+™ i G&H Protect+™.

G&H proizvodi za njegu tijela uključuju blagu, pH uravnoteženu i oslobođenu sulfata formulu – učinkovito, ali nježno i povrh toga, sigurno za djecu iznad tri godine života. Pakiranje je inspirirano prirodom i 100% se može reciklirati. Svaka kolekcija je razvijena u spoju s prirodno dobivenim botaničkim sastojcima kako bi ugodili, umirili i nahranili kožu cijele obitelji.

Cijene:

G&H :

NOURISH+™ sredstvo za pranje tijela – 78,00 HRK
NOURISH+™ losion za tijelo – 118,63 HRK
NOURISH+™ sapun za lice – 91,00 HRK
NOURISH+™ krema za ruke – 121,88 HRK

REFRESH+™ gel za tuširanje - 78,00 HRK
REFRESH+™ mlijeko za tijelo – 118,63 HRK

PROTECT+™ koncentrirani sapun za ruke – 56,88 HRK
PROTECT+™ sapun – 165,75 HRK
PROTECT+™ dezodorans antiperspirans roll-on – 71,50 HRK
PROTECT+™ dezodorans u spreju – 78,00 HRK

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.