Pitate se o čemu sanjaju vaši četveronožni ljubimci? O vama, naravno! Zato im osigurajte da ti snovi doista budu čarobni na pahuljastim, mekanim, udobnim i predivnim krevetićima domaćeg brenda jas2čić

jast2cic

Koliko vam se puta učinilo da vas vaš četveronožni "razmaženković" sve razumije, ali namjerno ignorira? Dobro vam se učinilo! Prema istraživanjima, naši psi izvrsno čitaju emocije i prepoznaju slike. Ako žele! Upravo zato, sigurni smo da će, kada im pokažete krevetiće, jastuke i dekice domaćeg brenda jas2čić veselo mahnuti repom i poželjeti ih. 

jas2cic

Iza domaćega brenda udobnih dekica i jastuka za naše četveronožne prijatelje stoji Danijela Arbutina, koju je na taj pothvat inspirirala, a tko bi drugi, njezina danas 14-godišnja yorkica Yoko. I nastao je jas2čić, točnije predivni modeli jastuka u različitim bojama s volanima i mašnama koji se mogu napraviti po mjeri za sve veličine pasa.

jas2cic krevetici za pse

"Prije možemo reći da je Yoko vješto izgurala nas s vlastitih jastuka", kaže kroz smijeh Danijela, kojoj ništa nije teško za njezinu dlakavicu, i dodaje: "U to nas je vrijeme COVID sve doveo do nekih novih životnih odluka i poslova. Tako je i meni bilo vrijeme da se odmaknem od poznatog. Istražila sam tržište i shvatila da nedostaje upravo ovakvih krevetića - preslatkih, od mekanih i pufastih materijala, s volanima, mašnama i cool detaljima. U koje biste se i sami ušuškali."

jas2cic krevetici za pse

Naravno, materijali su pomno izabrani u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, koji će ljubimcima biti udobni, a njihovim četveronožnim cimerima estetski neodoljivi. Jastučići i dekice izrađeni su od najkvalitetnijeg pliša i pamuka te punjeni najmekšim antialergijskim materijalima i, što je iznimno važno, praktični su za održavanje. 

jas2cic krevetici za pse

"Bilo mi je bitno da su jastuci udobni i mekani kako bi psići doista mogli uživati na njima. I da su jednostavni za čišćenje. Kolekcije Jas2čića sadrži proizvode prilagođene zimi i ljetu, pri čemu su birani materijali koji odgovaraju vremenskim uvjetima. Za zimu smo odabrali vrhunski pamučni pliš i pamuk, a ljetni modeli su od lakših materijala. Slično je i s dekicama: one zimske su tople i pufaste, dok su ljetne od materijala koji hlade", pojašnjava Danijela i dodaje kako je težila ne samo funkcionalnosti, već i estetskoj privlačnosti.

jas2cic krevetici za pse

Svi proizvodi mogu se jednostavno oprati u perilici rublja te osušiti u sušilici, čime se osigurava da će uvijek biti čisti i svježi. Koliko god se vaš pas igra i uživa na njima, izdržljivi su i dugotrajni te dolaze s OEKO-TEX Standard 100 certifikatom, što znači da su prošli rigorozne testove i ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete. 

jas2cic krevetici za pse

Bez obzira na to jeste li ljubitelj minimalizma, rustikalnog stila ili modernog dizajna, Jas2čić će dodati notu elegancije i udobnosti vašem interijeru. Sve što trebate učiniti je odabrati boju, model i veličinu koji se najbolje uklapaju u vaš dom. I prirediti svom ljubimcu najmekše i najslađe snove!

jas2cic krevetici za pse

Za više informacija i narudžbe, posjetite web stranicu www.jas2cic.com i pridružite se čupavoj obitelji ljubitelja udobnosti i stila na Instagramu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.