Catrice goes Metaverse s novom limitiranom kolekcijom METAFACE. Inspirirana holografskim efektima, živim bojama, virtualnom stvarnošću i modernom digitalnošću, ova futuristička make up kolekcija savršena je za ljubitelje ljepote koji žele stvoriti jedinstveni Metaverse look

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

Uronite u digitalni svemir u kojem je sve moguće zahvaljujući inovativnim proizvodima s modernim završnim obradama: Primer za korekciju boje pruža savršenu osnovu za METAFACE izgled s glatkim tenom. Eyeshadow Palette i Highlighter Face Glaze Pot stvaraju jedinstvene efekte ovog višedimenzionalnog cyber stila. Dva laka za nokte s kromatskim efektima i pH-reaktivna sjajila za usne visokog sjaja savršeno upotpunjuju izgled. Dobro došli u budućnost!

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

METAFACE paleta sjenila dolazi s deset savršeno usklađenih nijansi za dočaravanje jedinstvenog izgleda očiju. Različite teksture su izvan ovog svijeta: od mat do svjetlucave, od dvostruke kromirane do prozirne teksture balzama s finim višebojnim svjetlucanjem. Prozirno pakiranje također privlači pažnju svojim holografskim dizajnom!

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

Catrice Color Correcting Glaze Primer osigurava besprijekoran, blistav ten. Ne samo da izgleda jedinstveno sa svojim prekrasnim uskovitlanim izgledom, već stvara i proziran, lagan završetak koji ujednačava nesavršenosti i crvenilo. Tekstura koja korigira boju daje koži vlagu I suptilan sjaj. Praktični dozator s pumpicom olakšava nanošenje savršene količine primera, savršenog za vrijeme kada ste u pokretu.

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

Za virtualni sjaj: Lagana želatinasta tekstura novog METAFACE Highlighter Face Glaze Pot pristaje uz svaki ton kože i pruža sjajan završetak s holografskim efektom zahvaljujući svjetlucavim pigmentima koji reflektiraju svjetlost.

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

Virtualni poljubac, Digitalni svemir i Metaglaze – to su moto Catrice METAFACE Lip Glazes sjajila za usne. Tri prozirne teksture reagiraju na pH-vrijednost usana i stvaraju jedinstvene nijanse s nježnim dodirom boje. Završetak visokog sjaja osigurava metaverse vibru i voluminozne usne s tim dodatnim sjajem!

catrice metaface limitirana kolekcija 2023

Dva METAFACE laka za nokte upotpunjuju izgled iz budućnosti: Dvije prozirne nijanse – s ružičastim svjetlucanjem ili s holografskim, ljubičastim odsjajem – pružaju savršen sjajni gel završetak

Kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima dm drogerija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.