Povodom svoga 100-tog rođendana, slavna kozmetička kuća Elizabeth Arden, ponovno je lansirala svoj poznati mirisni klasik - Red Door

red door, elizabeth arden

Miris Red Door, klasik Elizabeth Arden, elegantan i simboličan miris, predstavljen je još 1989., a simbol je glamura i luksuza te inspiriran crvenim vratima E.A. salona na Petoj aveniji u New Yorku. Elizabeth Arden ponovno lansira Red Door, povodom 100-te obljetnice ove slavne kozmetičke kuće, i to sa zadivljujućom novom bočicom i pakiranjem. Isti je klasičan miris kojeg volite, ali sada u novom izdanju!

Red Door započinje bogatom notom đurđice, koja se otvara u noti frezije i divljih ljubičica. Srce mirisa nastavlja se beskrajnom inspiracijom i izražajem - zapanjujući buket sastavljen od finih mirisa, crvenih ruža, marokanskim cvijetom naranče, jasminom i Ylang Ylangom stvaraju dojam sofisticiranosti i stila. Magične note koje trenutno prizivaju najdublja osjetila s jedinstvenim dugotrajnim notama meda i sandalovine, kombiniraju se mahovinom.

red door, elizabeth arden

Koncept dizajna ambalaže temelji se na simboličnim crvenim vratima Elizabeth Arden salona u New Yorku, kao simbolu Elizabeth Arden iskustva ljepote. Utjelovljuje bogato naslijeđe tvrtke i karakterizira njenu dinamičnu evoluciju.

Cijena 30 ml: 301 kn
Cijena 50 ml: 475 kn

Red Door je dostupan na Elizabeth Arden prodajnim mjestima od sredine rujna 2011.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.