Nitko ne voli gubiti, osim ako je riječ o kilogramima i godinama. Za ovo drugo, imamo rješenje! Avonovi znanstvenici otkrićem protinola poboljšavaju obnavljanje kolagena i uvode nas u novo doba njege kože tijekom starenja

avon anew skin reset

Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu – predstavlja glavnu komponentu u vezivnom tkivu i neophodan je za održavanje elastičnosti kože. Tijelo ga samo proizvodi te ga mlada i zdrava koža nadomješta u izobilju. Ali već od 25. godine tijelo prosječno gubi 1,5% kolagena godišnje dok se nakon menopauze taj postotak diže i na 30%. Gubitak kolagena negativno se odražava na elastičnost kože te se stvaraju bore, dolazi do suhoće i gubitka sjaja.

avon anew skin reset

Zašto protinol?
Jeste li znali da je Avon prva kompanija koja je počela koristiti stabilan retinol u svojim kozmetičkim proizvodima? U Avon laboratorijima u Suffernu, New York znanstvenici su sada došli i do još većeg otkrića – protinola – koji potiče proizvodnju 2 tipa kolagena paralelno i tako dodatno učvršćuje i obnavlja kožu lica. Većina anti-aging proizvoda bazira se na Kolagenu I, ali u protinolu nalazimo i Kolagen III koji u koži imamo dok smo bebe i koji nestaje već u ranoj mladosti. Kombinacija oba kolagena uspijeva ne samo bolje povezati i očvrsnuti raskinute veze tkiva, nego i otkriti mjesta na kojima je optimalna regeneracija vezivnog tkiva.

avon anew skin reset

Avon pokreće doba protinol tehnologije
Vidljivo smanjenje bora i sjajna i zdrava koža siguran su rezultat kozmetike bazirane na protinolu. Anew Skin Reset serum za lice u ampulama jedinstveni je tretman koji sadrži 7 ampula gdje svaka ampula sadrži savršenu dnevnu dozu protinola. Riječ je o nježnom serumu za sve tipove kože koji koži vraća sedam godina izgubljenog kolagena, u periodu od sedam dana. Ova napredna tehnologija aktivacije dva kolagena prvi put je dostupna na našem tržištu.

avon anew skin reset

Nakon jedne ampule koža izgleda svježe i hidratizirano, nakon tri elastično, pomlađeno i zdravije, a nakon sedam ampula bore su vidljivo zaglađenije, koža je čvršća i elastičnija te zdravog sjaja. Nanosi se navečer, na čistu kožu lica i vrata, ispod noćne kreme. Anew Skin Reset serum pogodan je za sve tipove kože i starosne dobi. Preporuka je da se koristi kao preventiva ili za osobe koje primjećuju pad tonusa kože, vidljive bore i neujednačen ten.

Promo cijena u Avon katalogu: Anew Skin Reset serum za lice u ampulama, 149,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.