Avonove klasične perle za lice trenutno dolaze u elegantnoj limitiranoj ediciji u lijepoj crnoj lakiranoj kutijici ukrašenoj zlatno ružičastim cvijetom i listićima. Zaštićene su spužvicom kako se ne bi usitnjavale i uništavale. Koristim ih miješajući velikim kistom sve nijanse i lagano nanosim na cijelo lice te intenzivnije na obraze

avon perle za lice

Velika sam ljubiteljica perli za lice. Godinama koristim kultni Guerlainov proizvod Météorites, a nedavno sam se zaljubila i u Avonovu verziju perli za lice, koje iako su cjenovno daleko povoljnije, pružaju jako dobar efekt.

avon perle za lice

avon perle za lice

Avonove klasične perle za lice su odličan finalni dodir make-upu, posebno ako volite lutkastu sedefastu blistavost na svome licu. Njihova kombinacija pigmenata je prekrasna i vrlo decentna – kuglice su u bojama slonovače te svijetlo ružičaste i boje breskve. Međutim (kad sam već spomenula "blistavost"), ne znači da ćete se od njih sjajiti ili da će vam koža izgledati masnije. Kao što već znate, imam mješovitu kožu i ne volim kad mi izbija sjaj sebuma pa sigurno na bih koristila proizvod koji licu daje neželjeni sjaj. Dapače, ovaj proizvod na jako dobar način matira, a daje jedan biserni efekt koži.

avon perle za lice

Avon klasične perle za lice trenutno dolaze u elegantnoj limitiranoj ediciji u lijepoj crnoj lakiranoj kutijici ukrašenoj zlatno ružičastim cvijetom i listićima. Zaštićene su spužvicom kako se ne bi usitnjavale i uništavale. Koristim ih miješajući velikim kistom sve nijanse i lagano nanosim na cijelo lice i intenzivnije na obraze. Ponekad lagano pređem i po vratu (ako baš ne nosim dolcevitu taj dan). Perle reflektiraju svjetlost, daju koži zdravu boju i decentnu blistavost.

avon perle za lice

Kada se proizvod nanosi, ne trusi se i ima neprimjetan vrlo nježan miris. Ova verzija perli, po mom je mišljenju, idealna za žene svjetlijeg tena poput mojega, dok za žene tamnije puti predlažem Avon Glow brončane perle za lice.

Koliko je ovaj proizvod oduševio korisnice govori i činjenica da su Avon Glow brončane perle za lice prošlog tjedna osvojile nagradu za Proizvod godine (2015.), u kategoriji Dekorative lica, prema izboru čitateljica portala Žena.hr.

avon perle za lice

Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku i Sloveniju, primila je dvije nagrade za Proizvod godine 2015. - Dekorativa lice: Avon Glow brončane perle za lice; Njega kose: Avon Advance Techniques Supreme Oils njegujući eliksir u spreju

 

Cijena: 55 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.