Kako bismo održali kožu zdravom, potrebno je očuvati funkciju barijere kože i poštovati ravnotežu kožnog mikrobioma. U suradnji s odjelom L'oréal Research & Innovation, La Roche-Posay je dokazao da uporabom dermokozmetičkih proizvoda koji imaju prebiotička svojstva možemo pozitivno utjecati na mikrobiom kože

la roche posay toleriane sensitive

Prebiotici su nutrijenti koji stimuliraju rast i/ili aktivnost određenih bakterija kako bi pružile osnovne uvjete za održanje ravnoteže zdrave i snažne kože. Kada je koža osjetljiva, potrebno je ne samo obnoviti kožnu barijeru, već i očuvati mikrobiom kože. Ova nevidljiva barijera prirodno štiti kožu, a prebiotici igraju važnu ulogu u smanjenju osjetljivosti kože. La Roche-Posay predstavlja svoju prvu prebiotičku hidratantnu njegu koja smanjuje osjetljivost kože.

Laboratorij La Roche-Posay svojom zadnjom inovacijom predstavlja novu ekspertizu u obnovi osjetljive kože u kojoj se kroz razvoj ravnoteže kožnog mikrobioma postiže otpornija koža koju prati osjećaj ugode.

TOLERIANE SENSITIVE je prebiotička hidratantna njega koja smanjuje osjetljivost kože, a njeni su sastojci:

Niacimanid 2%: SMIRUJUĆE DJELOVANJE
Glicerin 7% i Ceramid III: HIDRATACIJA I JAČANJE KOŽNE BARIJERE
73,9% La Roche-Posay prirodne termalne vode: SMIRUJUĆE DJELOVANJE S PREBIOTIČKIM SVOJSTVIMA

Formula koja je pogodna i za bebe pokazala je značajnu klinički dokazanu učinkovitost na funkciju barijere kože:

- Značajna učinkovitost smirenja uz statistički značajno smanjenje osjećaja peckanja na licu
- Statistički značajno smanjenje suhoće, ljuštenja, zatezanja, bockanja i svrbeža

TOLERIANE linija proizvoda testirana je na koži sklonoj alergijama te je bez parfema i alkohola. Pravilna rutina osjetljive kože ne bi bila potpuna bez učinkovitog ali i dovoljno nježnog gela za čišćenje. Stoga, La Roche-Posay na tržište lansira novi Toleriane njegujući gel za pranje kože koji djeluje protiv nelagodnog zatezanja kože i suhoće.

Cijene:

Toleriane Sensitive 40 ml: 116,62 kn
Toleriane njegujući gel za pranje lica 200 ml: 100,73 kn; 400 ml: 124,57 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.