Zaljubljenica u Max Factor nijansu Ruby Red, Marilyn Monroe, inspirira žene diljem svijeta kada se radi o odabiru crvenog ruža. Ova ikona ljepote inspirirala je i Max Factor da lansira nove Lipfinity trajne ruževe – jarkih boja koje traju cijeli dan, a ujedno luksuzne teksture koja njeguje

max facotr lipfinity

Globalno Max Factorovo istraživanje pokazuje da 38% žena voli jarke boje na usnama, ali formule trajnih ruževa isušuju im usne. Uz novi Max Factor Lipfinity trajni ruž to je stvar prošlosti. Ovaj trajni ruž bogate, pune boje, usne čini mekima i hidratiziranima do 8 sati.

Raskošni ukrasi na tkaninama preuzeti iz bogatog nasljedstva Japana, Kine i Španjolske viđeni na modnim revijama ove sezone, bili su još dojmljiviji jer su uvijek bili kombinirani s dominantnom bojom ruža, što je modelima davalo posebnu snagu, poput modernih žena–ratnica

max facotr lipfinity

Lipfinity ruž dolazi u paleti od osam modernih nijansi tako da možete kreirati bilo koji make up izričaj poput jasno narančasto-crvenih usana, raskošno purpurnih i prljavo ružičastih viđenih tijekom Modnog tjedna u New Yorku do klasično crvenih usana s Pariškog tjedna mode. Max Factorova kreativna direktorica Pat McGrath odala je svoju tajnu kako postići dublju boju i multi-dimenzionalan efekt usana: "Najprije nanesite Lipfinity trajni ruža čisto crvene nijanse Just Delukse na usne koristeći kistić, zatim utapkajte jagodicom prsta Lipfinity trajni ruž dublje burgundy nijanse kao što je Always Elegant samo na sredinu usana. Zatim usne pritisnite mekom papirnatom maramicom kako bi se boje sljubile."

Za koji god se make-up look odlučite, intenzivna boja i hidratacija traju do 8 sati. Inovativna formula omogućava lako nanošenje i nježan osjećaj na usnama zahvaljujući velikom postotku njegujućih sastojaka kao što su shea maslac, lanolin i squalene.

Cijena: 79,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.