I klijenti i frizeri traže „sve u jedan" tretman za kosu koji bi im omogućio da kosu raspetljaju bez previše truda. Takav proizvod dostupan je u obliku novog dvofaznog spreja pod imenom L'Oréal Professionnel Potionizer

l'oreal professionnel potionizer

Frizeri žele hidratizirati kosu kako bi šišanje bilo olakšano, a istovremeno traže proizvode koji će kosu nahraniti i pružiti joj mekoću. Klijenti žele proizvod koji će im olakšati raspetljavanje te osvježiti kosu između sušenja bez dodatnog otežavanja.

Kako bi zadovoljio potrebe i frizera i klijentica L'Oréal Professionnel lansira Potionizer – dvofaznu njegu u spreju za različite tipove kose.

L'Oréal Professionnel Potionizer za suhu i obojenu kosu nahranit će i hidratizirati ovaj tip kose, dok će L'Oréal Professionnel Potionizer za tanku kosu hidratizirati i pružiti tankoj kosi volumen bez da je dodatno oteža.

Oba tipa Potionizera sastoje se od dvije komplementarne faze za neposredno njegovanu kosu i raspetljavanje u jednom koraku. Vodena faza za hranjenje, hidrataciju, disciplinu i njegu kose te mliječna faza za sjajnu i zaštićenu kosu. Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, Potionizer se može koristiti na različite načine.

Njega prilikom šišanja: dvofazna tekstura neposredno će raspetljati kosu, hidratizirati je i olakšati šišanje.

Njega prilikom stiliziranja: nakon šamponiranja i odgovarajuće njege, dvofazna tekstura Potionizera zagladit će kosu te joj pružiti podatnost, mekoću i sjaj.

Osvježivač između dva šamponiranja: dvofazna tekstura osvježit će kosu i pružiti joj osjećaj čistoće. Olakšajte raščešljavanje kose prilikom feniranja te pružite svojoj kosi njegu, sjaj, disciplinu i mekoću.

Cijena: 160 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.