Miris koji nas svaki dan obavija može biti ključ kojim ćemo otvoriti vrata nezaboravnih trenutaka. Novi senzualni mirisi za žene i muškarce s.Oliver Scent of You slave te navodno slučajne susrete ta očaravajuća iznenađenja i neopisivi prvi dojam – kao da je to sudbina unaprijed odredila. Serija mirisa bit će dostupna u trgovinama krajem kolovoza 2022. godine

s.Oliver Scent of You

Čarobni trenutak kad se sretnu pogledi dviju duša i kad je velika sreća nadomak ruke. Kad slučajnost postane sudbinom te se u pravo vrijeme nađete na pravome mjestu. Katkad se čini da u ljubavi viša sila upleće svoje prste – samo nekoliko trenutaka kasnije i bilo bi prekasno. A što ako te trenutke uvijek možemo nositi sa sobom?

s.Oliver Scent of You

Mirisi nam otključavaju skrivena blaga: sjećanja. Od naša četiri osjetila, osjet mirisa je najneposrednije povezan s unutarnjim slikama posebnih ljudi ili trenutaka. Nevažno je je li riječ o percepciji mirisa u prolazu, intenzivnom, bliskom doživljaju mirisa koji pripada nekoj osobi ili pak mirisu pulovera ili šala zbog kojeg odmah pomislimo na osobu koja ga nosi. Mirisi zavode, bude asocijacije, bude emocije. Stoga mirise svjesno rabimo kako bismo ostavili senzualan potpis: ženski miris s.Oliver Scent of You stapa se s kožom te je čaroban pratitelj svakog ponovnog susreta; muški se miris pamti zbog svojih posebnih sastojaka te se vrlo lako ponovno prepoznaje. Oba mirisa naglašavaju čaroliju posebnih trenutaka i sigurnost da će sve u životu ispasti kako treba.

s.Oliver Scent of You

Ženski miris: s.Oliver Scent of You

Ženstvena kompozicija odiše svježinom s blistavom gornjom notom mandarine i kruške, koja dolazi do izražaja zahvaljujući cvjetnom buketu ruže, božura i jasmina u srednjoj noti. Miris dodatno obogaćuje kombinacija bijelog mošusa, sandalovine i pačulija čime ova luksuzna kompozicija dobiva elegantan i kremast završetak.

s.Oliver Scent of You

Muški miris: s.Oliver Scent of You

Posebnu svježinu prvog mirisnog dojma ove muške kompozicije možemo zahvaliti kombinaciji lavande i grejpa, koja je obogaćena cvijetom naranče, muškatnom kaduljom i kumarinom u srednjoj noti te zaokružena zemljanim drvima u bazi aromatično-muževnog mirisa.

s.Oliver Scent of You

Dizajn je elegantan, vječan i čaroban

Dizajn mirisa s.Oliver Scent of You je istodobno elegantan i vječan te vizualno daje dašak čarolije: zbog izbrušenih vanjskih površina bočica na svjetlosti svjetluca poput dijamanta te izgleda još dragocjenije. Shemom boja na sklopivoj kutijici ističu se neki elementi: za ženski miris odabrane su boje pijeska sa zlatnim natpisom, a za muški miris crna boja sa srebrnim natpisom. Zlatni, odnosno srebrni čepovi ove prozirne, lagano obojene staklene boce, za ženski miris, uključujući mašnu, dopunjuju visokokvalitetan izgled te daju optimalan odraz ovog mirisa: graciozna elegancija s iskrom čarolije!

s.Oliver Scent of You

Cijene:

s.Oliver Scent of You WOMEN

Eau de Toilette, 30 ml; 154 kn
Eau de Toilette, 50 ml; 229 kn
Eau de Parfum, 30 ml; 192 kn
Deodorant Natural Spray, 75 ml; 85 kn

s.Oliver Scent of You MEN

Eau de Toilette, 30 ml; 154 kn
Eau de Toilette, 50 ml; 229 kn
After Shave Lotion, 50 ml; 164 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.