Sì žena je slobodna, radosna, strastvena i puna života. Osjećajna je, snažna i otvorena: njezin je odgovor „sì“ (da) životu, ljubavi i samoj sebi. U središtu je zbivanja – pršti energijom i odvažnošću te se ne boji izraziti svoju ženstvenost. Ona je žena današnjice, utjelovljenje suvremenosti i iskonskih vrijednosti

armani si rose signature

Izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE za 2017. godinu krasi delikatna, svilena vrpca nježno ružičaste boje. Oblikom podsjeća na veličanstvene, diskretno dekoltirane i savršeno drapirane haute couture haljine. Njezino crno srce nalik je na komad nakita te naglašava prodorno tamni čep od oniksa, čiju bazu krase svjetlucavi zlatni prsteni.

SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krase dva akorda ruže koja cvjeta kroz neočekivanu notu chyprea. Svibanjska ruža, ikona ljepote i zaštitni znak mirisa SÌ, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju. Moćan i delikatan, ovaj je buket svježine prožet svjetlinom nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crnog ribiza Neo Jungle. Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag. Providne su latice obogaćene konkretom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa. Bazne note apsoluta ambrete i esencije vanilije Pure Jungle stapaju se s mekim drvenastim Orcanoxom, naglašenim daškom pačulija.

Cijena parfemske vode u spreju: 682 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.