Od lansiranja ruževa Rouge In Love 2012. godine, koji su postalni kultni ruž za svaku ovisnicu boja za usne, Rouge In Love je ujedno i sinonim za ženstvenost, svježinu i odrješitu suvremenost. Njegova jedinstvena pigmentirana formula u kombinaciji s iznimnom postojanošću lansirala ga je u must-have ruž za usne. Rouge In Love, Vernis In Love... Danas, In Love svemir obogaćen je novom generacijom sjajila za usne: Gloss In Love. Majstor sjaja i udobnosti na usnama zatočen u maloj kutijici koja se otvara samo jednim klikom

lancome gloss in love

Fuksija, ružičasta i narančasta kombinacije su nijansi novih sjajila za usne Gloss In Love, koje donose blistavost svakom izgledu. Uživajte u potpunoj slobodi eksperimentiranja s najsmjelijim i brojnim kombinacijama, usklađujući sjaj s novim ruževima Rouge In Love i novim nijansama lakova Vernis In Love. Lancôme tako kreira ''In Love'' sočne usne po mjeri, odlične za poigravanje i spontano isticanje svoje osobnosti.

lancome gloss in love

Trešnja na torti? Njegov super-pametni aplikator koji definira usne bez mijenjanja njihova prirodnog oblika! S ultra jednostavnim aplikatorom za rezultate dostojne make-up umjetnika, Lancôme ponovno donosi koncentrat tehnologije i čistu radost za svaku ženu, bez obzira bila ona make-up stručnjak ili početnik.

Cijena: 192 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.