Avonova linija Anew Solar Advance namijenjena je zaštiti kože od štetnih utjecaja sunca te obnavljanju oštećenja kože uzrokovanih UVA i UVB zračenjem

avon anew solar advance

Formula proizvoda unutar ove linije, dizajnirane kako bi obnovila 50 posto oštećenja na stanicama kože u 24 sata, temeljena je na patentiranoj tehnologiji Repair Shield s UVA/UVB filtrom koja štiti kožu od štetnih sunčevih utjecaja podižući razinu prirodnih antioksidanta za borbu protiv slobodnih radikala.

Anew Solar Advance Krema za sunčanje za područje oko očiju i usana sa zaštitnim faktorom 30 sastoji se od svilenkaste kreme za područje oko očiju koja dramatično reducira izgled sitnih bora i posvjetljava kožu oko očiju te sjajnog balzama koji hidratizira i njeguje usne, a ne sadržava boju. Losion za sunčanje za lice sa zaštitnim faktorom 50 ne sadrži ulja i ne ostavlja tragove na koži, a umanjuje izgled bora i diskoloracija te hidratizira i njeguje kožu. Koža nakon njegove primjene izgleda osvježeno i zdravo. Hidratantni losion za sunčanje za tijelo sa zaštitnim faktorom 30 čini kožu čvršćom, toniranom i zategnutom, dok Balzam nakon sunčanja osvježava, njeguje i hidratizira kožu te je čini mekom i podatnom.

Svi proizvodi iz linije Anew Solar Advance pružaju širok spektar UVA/UVB zaštite, lagani su, vodootporni i brzo se upijaju, dermatološki su testirani te prikladni za osjetljivu kožu, a preporučuje ih Organizacija za borbu protiv raka kože kao učinkovit način sprječavanja oštećenja kože uzrokovanih suncem.

Cijene:

Krema za sunčanje za područje oko očiju i usana sa zaštitnim faktorom 30, 99 kn

Losion za sunčanje za lice sa zaštitnim faktorom 50, 99 kn

Hidratantni losion za sunčanje za tijelo sa zaštitnim faktorom 30, 89 kn

Balzam nakon sunčanja, 99 kn

Za detaljne informacije i narudžbe posjetite www.avon.hr ili nazovite +385-1-6650-010

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.