Giorgio Armani predstavlja Sì Passione Éclat De Parfum, novu snažnu i blistavu interpretaciju svojeg prepoznatljivoga ženskog mirisa Sì. Sì Passione Éclat de Parfum dočarava strast koja potiče na otkrivanje vlastitih snaga i na život pun elegancije i neovisnosti. Ovaj miris, nošen etosom "sìla strasti”, priziva duh odvažnog života, a okarakteriziran je vedrinom i živahnošću te obogaćen strašću  

giorgio armani sì passione eclat de parfum

Dok miris Sì, moderan chypre miris koji je predstavljen 2013. godine, odaje počast ženskoj neovisnosti duha i eleganciji, a voćno-cvjetni  SÌ Passione iz 2018., na nov način, s naglaskom na strast, tumači njegov duh, novi Sì Passione Éclat de Parfum, obilježen je notama ruže i utjelovljuje vedro raspoloženje koje obilježava miris svojom prozirnom crvenom bojom rubina.

giorgio armani sì passione eclat de parfum

Parfemska voda Sì Passione Éclat utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti te prenosi živu snagu strasti utjelovljenu u crvenoj bočici, boji ljubavi. Naziv mirisa Éclat, na hrvatskom "sjaj", simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa s ružom stvorila je Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì Passione.

giorgio armani sì passione eclat de parfum

Sì Passione Éclat ponajprije otkriva blistave gornje note održivo proizvedenog bergamota iz talijanske Kalabrije, te svježe i sočne citrusne note ekskluzivno proizvedene za brend Giorgio Armani. Osnovne note mirisa sadržane su u bijelom mošusu koji mirisu daje svježinu, nježnost i senzualnost, a infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara dodaje osjećaj topline i ugode koji je istodobno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, a istodobno nježan i prožima osjetila.

giorgio armani sì passione eclat de parfum

Miris dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina. Utjelovljujući sjaj Sì Passione Éclat De Parfuma, blistava crvena bočica sjaji poput dragulja na suncu te tako simbolizira način na koji strast unosi žar u život. Zaštitno lice i ove varijante omiljenog mirisa Sì je glumica Cate Blanchett.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.