Kiehl’sova kultna Ultra Facial linija dobila je odličan novi dodatak: Ultra Facial Barrier Balm balzam za lice. Ova nova inovativna formula napravljena je kao brzo rješenje za pružanje zaštite, hidratacije i vrhunskog osjećaja ugode na koži

kiehls ultra facial barrier balm

Ultra Facial Barrier Balm pruža 50% povećanu hidratacijsku funkciju zaštitne barijere kože protiv svakodnevnih oštećenja kože uslijed mikroagresija koje mogu ugroziti ugodu, teksturu i hidrataciju. Formula obogaćena ceramidima stvara nevidljiv i lagan zaštitni sloj na koži. 

Ključni detalji o formuli

Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’s sastojak, visoko je rafinirani botanički lipid. S iznimnim afinitetom prema koži, Skvalan se lako upija i poznato je da pomaže obnoviti zaštitnu barijeru kože održavajući je mekom, podatnom i hidratiziranom.

kiehls ultra facial barrier balm

Ceramidi su lipidi koji se prirodno nalaze u vanjskim slojevima kože. Pro-ceramidi čine velik dio zdrave barijere kože (30 – 50 %). Kiehl’s formula s pro-ceramidima pomaže u jačanju zaštitne barijere kože i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje.

Ledenjački glikoprotein

Izvorno s antarktičkih morskih ledenjaka, glacijalni glikoprotein u Kiehl’s formulama pomaže u hidrataciji dubljih slojeva epidermisa i održavanju ravnoteže vlage kože. Svaki put kad se proizvede njihov ledenjački glikoprotein, to se radi na ekološki prihvatljiv način, bez daljnjeg vađenja ledenjaka, što znači da se ovaj sastojak za njegu kože dobiva iz obnovljivih izvora.

kiehls ultra facial barrier balm

Hidratantna njega lica uz Ultra Facial liniju

Da biste postigli trajajuću hidrataciju, započnite svoju rutinu s Kiehl’s #1 najprodavanijim proizvodom Ultra Facial Cream, a nakon toga kontinuiranim nanošenjem Ultra Facial Barrier Balm tijekom dana kako biste kožu brzo zaštitili od gubitka hidratacije i pojačali čvrstoću njezine zaštitne barijere. 

kiehls ultra facial barrier balm

Andrijana Vešović (@zombijana) napravila je posebne ilustracije koje pokazuju svestranost Ultra Facial Barrier Balma te brojne načine njegovog korištenja...

Ultra Facial Barrier Balm možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar; Tower Centar Rijeka), kao i na www.kiehls.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.