Većina žena već u tridesetim godinama na koži počinje primjećivati prve tanke linije te posljedice stresa i manjka sna poput nedostatka sjaja, proširenih pora i neujednačenog tona. Kako bi zadovoljio njihove potrebe, Avon je predstavio novu liniju proizvoda za njegu lica Anew Vitale koja, zahvaljujući mješavini vitamina, antioksidanta i peptida, jača strukturu kože, štiti je od preuranjenog starenja i pruža joj energiju

avon anew vitale

Formula proizvoda iz linije Anew Vitale sadrži i inovativni kompleks ProEnergy koji potiče proizvodnju proteina Stress Protein 1 (SP1) čija je uloga održavati razinu proteina u koži te je na taj način jačati. Naime, protein SP1 počinje nestajati u tridesetim godinama, pogotovo uslijed redovitog izlaganja stresu, a njegov manjak odgovoran je za pojavu tankih linija i neujednačenosti.

Uporabom ovih proizvoda – dnevne kreme (95 kn), noćne gel kreme (95 kn), gela za područje oko očiju (85 kn) i gela za čišćenje lica (39 kn) – koža je obnovljena, proširene pore su smanjene, a rezultat su svjež, mladolik i odmoran izgled. To dokazuju i podaci da je čak 93% korisnica potvrdilo da im koža izgleda obnovljeno već nakon jednog dana korištenja, 96% njih ističe da im je koža lica nakon tri dana ujednačenija, 86% korisnica u istom razdoblju zamjećuje i smanjenje tankih linija, dok 85% njih nakon dva tjedna primjećuje nestajanje pora*.

„Naš tim znanstvenika prepoznao je važnost proteina SP1 u održavanju strukture kože mladenačkom pa smo kreirali kompleks ProEnergy koji potiče njegovu proizvodnju u koži", objasnio je Anthony Gonzales, voditelj segmenta njege kože u Avonovom Centru za istraživanje i razvoj. „Ne iznenađuje da su proizvodi Anew Vitale pokazali impresivne rezultate te da su žene koje su ih koristile primijetile da im koža izgleda obnovljeno, ojačano i mlađe."

Osim blagotvornog djelovanja na kožu, proizvode iz linije Anew Vitale karakterizira i baršunasta, hidratantna formula cvjetno-voćnog mirisa koja se brzo upija, ne začepljuje pore te kožu održava matiranom.

Proizvodi iz linije Anew Vitale dostupni su putem Avonovog kataloga u kampanji 4.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.