Briga o drugima je osnova darivanja, kao i sama bit praznika, a upravo to je motiv ovogodišnjeg Kiehl'sova adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom "We skincare about you since 1851." želi svima prenijeti

kiehls adventski kalendar

Kao i svake godine, Kiehl's oduševljava neodoljivim limitiranim adventskim kalendarom. Za istinske ljubitelje kvalitetne njege kože, u omiljenom i cijele godine iščekivanom kalendaru, koji će donijeti dašak blagdanske čarolije u vašu svakodnevnu beauty rutinu, pripremljena su 24 Kiehl's proizvoda u 24 prozorčića, od kojih svaki krije jednu od kultnih formula popularnoga brenda. Jedinstveni 3D dizajn posebno za Kiehl’s osmislio je poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna, poznat po suradnji s vodećim svjetskim brendovima kao što su Netflix, American Express, Instagram, Google i Nike.

kiehls adventski kalendar

Adventski kalendar možete pronaći u Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar) te na Kiehl’s webshopu, po cijeni od 715 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.