Ljeto nam se bliži kraju, a dani na suncu i moru pomalo dolaze na naplatu našoj kosi. Nažalost, jednostavan priručnik kako održavati boju, sjaj, jačinu kose, kako uvijek izgledati kao da smo upravo izašli iz salona, ne postoji. No, uz KERATINE+ kapsule i FORCAPIL šampon možete riješiti bar neke od ovih problema. FORCAPIL, kao vodeći francuski brand na području njege kose, predstavlja potpune i učinkovite formule koje morate isprobati

forcapil kosa

Riječ keratin se u posljednjih nekoliko godina često spominje, no znamo li zapravo njegovo značenje? Keratin je primarni dio naše kose, čineći 65-95%. To je vlaknasti protein koji se sastoji od lanca aminokiselina, uključujući cistin, koje su neophodne za rast kose. Stoga, možda niste znali, ali naša kosa već sadrži keratin, no vanjski čimbenici kao što su sunce i sol, smanjuju njegov postotak u našoj kosi. Stoga, uz malu pomoć iz FORCAPIL linije možemo ga ojačati, a uz to i vratiti sjaj i najbitnije, zdravlje kose.

forcapil kosa

Što su Keratine+ kapsule i Forcapil šampon?

Uz Fortifiant šampon pružite svojoj kosi toliko potrebnu njegu izvana. Formula Forcapil® Učvršćujućeg šampona jača i osnažuje vlakna kose od korijena, energizira i vraća vitalnost kosi te ju svakodnevno štiti. Forcapil® Kératine+ kapsule su posebno dizajnirane za oštećenu kosu kako bi joj vratile otpornost, vitalnost i volumen. Posebnost proizvoda je hidrolizirani keratin, koji je 97% identičan keratinu koji se nalazi u našem tijelu.  A jedan od najvažnijih sastojaka, uz keratin, je upravo BIOTIN kojeg često nazivamo "vitaminom ljepote"! Pomaže u održavanju zdrave kose i zdrave kože.

forcapil kosa

Njega vrhunskim proizvodom

Vaša kosa može biti jedan od vaših najljepših dodataka,naglašavajući vašu osobnost, pod  uvjetom da izgleda sjajno i ono najbitnije, da je zdrava. Vitalnost kose i prijevremeni gubitak ovise o načinu života, prehrani i genetskim čimbenicima. Stoga, s kvalitetnim, vitaminskim proizvodima do lijepe kose kakvu oduvijek priželjkujemo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.