Biotherm, stručnjak za hidrataciju, razvio je svoj prvi proizvod za vlaženje kože koja je sklona sezonskoj suhoći. Aquasource Cocoon ima inovativnu teksturu balzama u gelu s kompleksom patentiranih sastojaka koji štite kožu od suhoće tijekom zime

biotherm aquasource cocoon

Tekstura balzama u gelu dvojna je tekstura kombinira snagu mikro čestica ulja te svježinu i hidratantni učinak legendarnog Biothermovog gela Aquasource. Njegujuće karakteristike patentiranog Biothermovog Ceramide 5 plus Cocoon kompleksa pružaju iznimnu razinu njege i zaštite koja je koži potrebna kako bi se othrvala zimi, uz 48-satnu hidrataciju koju pruža Aquasource. Netom nakon nanošenja, koža je nahranjena, hidratizirana i zaštićena, baš kao da je cijeli dan obavijena svilenkastim zaštitnim velom.

Hranjiva poput balzama i lagana poput gela, ova tekstura nježno obavija kožu i sprječava nepovoljan utjecaj izmjene godišnjih doba. Sastojci pojačavaju djelovanje epidermalnih lipida i tako osiguravaju optimalnu hidrataciju, uz istovremenu zaštitu kože od hladnoće kroz djelovanje hranjivog, zaštitnog kompleksa. Mješavina dvaju estera biljnog porijekla s izraženim emolijentnim svojstvima omekšavaju kožu, a polimeri biljnog porijekla na površini stvaraju tanki sloj koji hrani i njeguje kožu.

Cijena: 323 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.