Cvjetovi nježnog mirisa sa svježe cvjetne livade, ženstven i slatkast miris koji budi želju za ljetom i suncem – to je ograničeno izdanje mirisa s.Oliver Feels Like Summer, koji će od sredine svibnja 2021. svaku damu zaogrnuti mirisima ljeta 

s.oliver feels like summer

Od 2016. godine s.Oliver Fragrances nadahnjuje mlade žene svojim zavodljivim i ograničenim ljetnim mirisima Feels Like Summer. Ova godina je godina mirisa osvježavajuće lakoće beskrajnih cvjetnih livada koji obećava nezaboravno ljeto!

s.oliver feels like summer

Romantični cvjetovi božura i cvijet breskve, natopljeni morskom svježinom, čine s.Oliver Feels Like Summer neodoljivim pratiteljem nadolazećeg ljeta. Živahni trenutci toplih dana spojeni u jednome mirisu: s.Oliver Feels Like Summer počinje gornjom notom ugodne svježine bergamota, cvijeta lotosa i morskog akorda u mirisnom uzmahu koji podsjeća na blagi ljetni povjetarac i budi radost za životom. Ženstvena srednja nota koju čine božur, cvijet breskve i ruža razvija se u cvjetni susret koji svoju nositeljicu odvodi na romantičan piknik na nepreglednoj cvjetnoj poljani. A svojim nježnim donjim notama sandalovine, cedrovine i mošusa doživljaj mirisa podsjeća na sladoled.

s.oliver feels like summer

s.Oliver Feels Like Summer je dostupan od sredine svibnja u drogerijama dm i Müller.

Cijena:
Eau de Toilette, 30 ml, 139 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.