Formula nove kreme za tijelo iz Vichyjeve linije Nutriextra sadrži koncentrat preporučenih hidratantnih i hranjivih tvari: glicerin, karite maslac te ulje makadamije. Osim toga, Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnom tvari hydrovance koja pomaže pri prijenosu hidratantnih i hranjivih tvari u dublje slojeve epidermisa bez masnog sjaja na koži

vichy nutriextra krema za tijelo

Stručnjaci iz Laboratorija Vichy svjesni su da vlaženje kože nije samo površinsko nego je riječ o intimnoj i dubokoj potrebi. Njihovo produbljeno znanje o koži dovelo ih je do razvoja linije Nutriextra - inovacije s dvjema teksturama: fluidom za normalnu do suhu kožu te bogatom kremom za suhu do vrlo suhu kožu. Već nakon prvog nanošenja ispunjava očekivanja jer je izgled gornjeg sloja suhe kože vidljivo poboljšan. Koža trenutačno postaje navlažena, punija i preoblikovana.

Raskošna tekstura kreme s učinkom punjenja, kožu obavija baršunastim slojem i pruža osjećaj savršene ugode. Sadržani sastojak ceralution snimanjem biološkog djelovanja pridonosi da se lipidi prisutni u formuli ravnomjerno rasporede među prirodnim lipidima u koži. Senzualna i aktivna tekstura hranjive kreme zadovoljava potrebe suhe do vrlo suhe kože. Nakon mjesec dana ljuštenje, zategnutost i hrapavost kože potpuno su otklonjeni. Koža je punija na dodir već nakon prvog nanošenja i navlažena 72 sata!

Cijena posudice od 400 ml: 126,42 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.