U  parfumeriji Martimex na Trgu bana Josipa Jelačića u zagrebu, jučer je predstavljen novi ženski miris Salvatore Ferragamo – Signorina Ribelle. Tko je Signorina Ribelle? Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: Signorina Ribelle paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene, junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama

salvatore ferrragamo signorina ribelle

Signorina Ribelle - "buntovna gospođica" - oslobađa svoju zaraznu pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će podijeliti s pratiteljima sa zajednicom društvenih mreža. Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok njezina odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil.

salvatore ferrragamo signorina ribelle

Kolekcija mirisa Signorina by Slvatore Ferragamo

Unutarnja super-moć Signorine Ribelle zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota. Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris Signorina Ribelle eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju. Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanske vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.

salvatore ferrragamo signorina ribelle

Nina Slišković Goleš

salvatore ferrragamo signorina ribelle

salvatore ferrragamo signorina ribelle

salvatore ferrragamo signorina ribelle

Miris dolazi u klasičnoj Signorina pravokutnoj staklenoj bočici, ovog puta u fuksija boji ukrašenoj odgovarajućom Grosgrain Vara mašnom. Signorina Ribelle je za svaku prigodu: miris je dostupan u tri veličine -30-ml., 50-ml. i 100-ml., a dostupni su također gel za tuširanje i losion za tijelo.

Cijene:

Signorina Ribelle 30-ml: 399,80 kn
Signorina Ribelle 50-ml: 579,80 kn
Signorina Ribelle 100-ml: 799,90 kn

Dostupno u Parfumerijama Martimex

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.