Bio Beauté® by NUXE DETOX predstavlja liniju proizvoda inovativnih aktivnih tekstura koje djeluju kao 'štit' protiv čestica zagađenja iz okoline. Oboružana prirodnim polimerima šećera, sprječava prijanjanje zagađujućih čestica na površinu kože, štiteći njezinu blistavost, mladost i svjež izgled

nuxe bio beaute detox maska

Za poticanje detoksikacije zadužen je koktel voćnih ekstrakata s antioksidativnim svojstvima – organska pulpa acerole te ulja organske šljive i marelice, bogata vitaminima E i C, koja ujedno hrane i omekšavaju kožu. Vodica organske naranče odabrana je zbog obilja minerala koji aktiviraju enzime zadužene za razlaganje staničnog otpada.

Inovativna Bio Beauté® by NUXE Vitaminska DETOX maska nanosi se na lice 1-2 puta tjedno kako bi uklonila nečistoće i pročistila ten te detoksicirala kožu i pojačala njezinu blistavost. Esencijalna ulja naranče, limuna i mandarine dubinski čiste kožu, ostavljajući ju pročišćenom i blistavom. Vodica organske naranče i ekstrakt organske mirte omogućavaju dubinsku detoksikaciju kože.

Senzacionalna aktivna tekstura u 3 koraka, veliko je postignuće ove formulacije, zahvaljujući organskom ulju sezama i esterima šećera, dok miris ove senzacionalne maske podjeća na slasni citrusni pekmez lepršavo-osvježavajućih mirisnih nota.

nuxe bio beaute detox maska

Kako djeluje Vitaminska DETOX maska? U 3 aktivna koraka:

1. korak: Ova slasna maska nanosi se u obliku osvježavajućeg gela na suhu kožu lica. Ostavimo ju 5 minuta kako bi upila nečistoće s površine, detoksicirala i dubinski pročistila kožu.

2. korak: Nakon 5 minuta, krećemo s laganom kružnom masažom lica tijekom koje se gelasta tekstura maske pretvara u senzualnu uljnu fantaziju, kako bi uklonila ostatke nečistoća i potaknula blistavost.

3. korak: Na kraju se u doticaju s vodom, uljna tekstura pretvara u nježnu mliječnu emulziju kako bi omogućila savršeno uklanjanje maske i umivanje lica, ostavljajući kožu potpuno čistom, detoksiciranom i blistavom.

nuxe bio beaute detox maska

Dostupno u dm prodavaonicama
Cijena, 50 ml: 129,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.