Ne samo dolaskom toplijih dana, nego u svakodnevnu rutinu njege važno je uključiti kreme i losione s visokim zaštitnim faktorom kako bi se izbjegla oštećenja i preuranjeno starenje kože. Omiljeni japanski brend HADA LABO TOKYO ima losion za tijelo sa SPF 50 koji štiti, njeguje i regenerira kožu  

hada labo tokyo

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju HADA LABO TOKYO vodootporne losione za tijelo SPF 50 za učinkovitu zaštitu protiv štetnih sunčevih zraka, su:

SONJA BOGOJEVIć, SLAVONSKI BROD

ZDENKA JERKOVIć, SESVETE ZAGREB

MARIJA PURGAR, OSIJEK

MARTINA SIUC, VELIKA GORICA

BOZICA FATIGA, GOJANEC

Volimo sunce, ono je, ponavljaju već i vrapci na grani, izvor života, svjetlosti i topline. Njegove blagotvorne zrake pomažu u sintezi vitamina D i popravljaju raspoloženje jer potiču lučenje serotonina, hormona sreće. Da i ne spominjemo koliko svi bolje izgledamo s preplanulom puti. Naravno, uza sve te divne učinke, s pretjeranim izlaganjem sunčevim zrakama i neadekvatnom zaštitom dolaze brojne neželjene posljedice. 

hada labo tokyo

Koliko ste puta čuli kako je naša koža poput dnevnika na kojemu se ispisuju posljedice svih naših životnih navika? Vjerojatno mnogo, a među njima su definitivno visoko na popisu štetna UV zračenja, posebice UVA i UVB zrake. One mogu izazvati fotoalergijske reakcije, opekline, hiperpigmentacije, prijevremeno starenje, pa i rak kože. Dakle, pravilo broj jedan glasi - nikada, ali nikada, bez obzira na to jeste li u gradu ili na plaži, ne zaboravite kremu s visokim zaštitnim faktorom.  

HADA LABO TOKYO vodootporni losion za tijelo SPF 50

Nježni losioni lagane teksture formulirani su pažljivo u japanskim laboratorijima te pružaju zaštitu SPF 50 kako bi garantirali sigurnu i učinkovitu zaštitu protiv štetnih sunčevih zraka. Losioni koriste efikasne filtere visoke kvalitete kako bi zaštitile kožu od štetnih UVA i UVB zraka. Losioni sadrže super hijaluronsku kiselinu, regenerirajući pantenol i anti-age sastojke koji obnavljaju i regeneriraju kožu - elastin i kolagen. Losioni su napravljeni s nježnom i inovativnom Dry-Touch formulom koja osigurava brzo upijanje i ne ostavlja masne tragove na koži, a mogu se nanositi i na mokru ili vlažnu kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.