Osvježavajući miris "Spotlight" stavit će vas u centar pažnje. To vam garantiraju prekrasne note ovog parfema te glumica Courtney Cox

courtney cox spotlight parfemAvonov miris "Spotlight", čije je zaštitno lice nagrađivana glumica Courtney Cox, bit će dostupan u Hrvatskoj putem Avonovog kataloga od rujna 2009. Dugo očekivani miris lansiran je u SAD-u u travnju ove godine te početkom ljeta u Velikoj Britaniji.

Avon je "Spotlight" zamislio kao osvježavajući miris u elegantnoj bočici u čijim gornjim notama prevladava ekstrakt bergamota, mandarina i limun. Srednjim notama samouvjereno vladaju bijele latice tuberoze, frezije i mimoze, dok se u baznim notama miješaju slatki tonovi vanilije sa sandalovinom i vetiverom.

Courtney objedinjuje samopouzdanje, stabilnost i onu zvjezdanu karizmu koja je potrebna da budete u središtu pažnje - osobno i profesionalno rekla je Tracy Haffner, globalna potpredsjednica marketinga u Avonu. Ona posjeduje čudesnu ljepotu i prekrasnu osobnost, koja nam je poslužila kao inspiracija dok smo kreirali novi miris za žene dodala je.

Kad me Avon pozvao da budem zaštitno lice mirisa "Spotlight", bila sam jako počašćena što ću predstavljati tako inspirativan i sofisticiran miris. Avon je tvrtka koja uistinu slavi i podupire žene što predstavlja i samu bit ovog mirisa kaže poznata glumica čiji će se lik pojaviti i u Avonovom rujanskom katalogu.

Prilikom kreiranja ovog mirisa Avon se poigrao s rastućom svjetskom fascinacijom slavnim osobama i slavom uopće. Slogan mirisa "Step into", ili "Zakorači" utjelovljuje želju pojedinca da bude u javnom središtu pažnje. Budući da je svaka žena zvijezda na svoj osobit način, zaslužuje osnažujuće trenutke slavljenja same sebe i primijećenosti od drugih.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.