Mirisom Orangerie Venise, koji je dio kolekcije Les Eaux, Armani / Privé odaje počast prirodi koja buja u oranžerijama uz mirisni sastav koji se temelji na najzamamnijem sastojku - gorkoj naranči...

armani prive orangerie venise

Luksuzni mirisi Armani / Privé podijeljeni su u četiri kolekcije: La Collection, Les Milles et Une Nuits, Les Terres Précieuses i Les Eaux. Svaka kolekcija pretvara visoku modu u miris te poziva na mirisna putovanja kroz najbolje sastojke. Miris Orangerie Venise, dio kolekcije Les Eaux, osmislio je majstor parfumer Dominique Ropion (IFF) te se njime slavi raskošna priroda u starom i mirnom talijanskom stakleniku. Oranžerije štite sklad i bogatstvo prirode. U njima se na najbolji način iskorištava prirodno svjetlo i stvara se tepidarij u kojemu se mogu uzgajati vrste osjetljive na hladnoću, kao što su stabla citrusa, kako bi uspijevale čak i zimi. U slavnom stakleniku u Vrtovima Bijenala u Veneciji stvorena je oaza mira u kojoj se pažljivo čuvaju bujna i raskošna blaga.

armani prive orangerie venise

Orangerie Venise energičan je, elegantan i postojan. Ovaj profinjen i raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a njezin plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note. Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota u kombinaciji s voćnom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.

armani prive orangerie venise

Miris se nalazi u kultnoj i prepoznatljivoj bočici Armani / Privé, uz novi blistavo lakirani crni čep koji krasi kolekciju Les Eaux. Naziv mirisa elegantno je urezan crnim slovima na sjajnu zlatnu pločicu, koja se pojedinačno dodaje kao ukras na prozirnu staklenu bočicu. Ovime se naglašava blistava boja breskve, ključnog sastojka.

Cijena (ekskluzivno u parfumeriji Douglas u Arena Centru u Zagrebu), 50 ml: 901 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.