Nije uzalud njemačka izreka: gdje cvijeće cvjeta, svijet se smiješi. Time inspiriran, novi miris Otto Kern Commitment Florale zaodijeva vas u more cvijeća koje priziva tople dane i sretne trenutke

otto kern commitment floral

Kao i njegov prethodnik, Otto Kern Commitment Woman, ovaj vibrantan ženstveni miris odmah privlači pozornost i obavija vas romantičnim cvjetnim notama. Miris za sve žene čija srca govore jezikom cvjetova i čija se lica ozare od pogleda na buket cvijeća.

otto kern commitment floral

Miris koji plijeni pozornost poput sjajnog buketa prekrasnih božura: to je Otto Kern Commitment Florale. Otvara voćnom svježinom, a u srednjim notama kombinira nježnu senzualnost ruža i božura te opojnu ženstvenost jasmina. Cedrovina, natruha jantara i blistavo-slatkasta nota mošusa bazi daju posebnu draž i postavljaju ženski ton: ženstveno, romantično i cvjetno!

otto kern commitment floral

Otto Kern Commitment Florale odiše cvjetnom čarolijom i ženstvenošću kao Eau de Toilette i u intenzivnijoj verziji kao Eau de Parfum, a dostupan je od sredine srpnja 2020. u drogeriji Müller.

otto kern commitment floral

Cijene:
Eau de Toilette Natural Spray 30 ml; 151 kn
Eau de Parfum Natural Spray 30 ml; 186 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.