Započeti dan šminkanjem nezaobilazan je dio jutarnje rutine, no završiti ga temeljitim čišćenjem daleko je bitnije za zdravlje i odmor vaše kože. Nova linija Nivea MicellAIR Rose water temeljito će očistiti kožu bez isušivanja i dokazati vam da je ružina vodica prirodni sastojak koji može zaista sve

nivea ruza

Dvije čitateljice koje na dar dobivaju po paket Nivea MicellAIR njege za čišćenje s ružinom vodicom (u kojem se nalaze Nivea MicellAIR Rose water micelarna voda i Nivea MicellAIR Rose water maramice), su:

LADA SABIC, SPLIT

SARA MATIJEVIć, VALPOVO

Simbolične poruke koje ruže prenose sigurno su vam poznate, ali koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini ju mekom i hidratiziranom? Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom. Nivea će vam ispričati priču o ovom dragocjenom sastojku koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć.

Očistite svoje lice MicellAIR Rose water micelarnom vodom koja će, zahvaljujući svojoj formuli s njegujućom ružinom vodicom, ukloniti vodootpornu šminku s vašeg lica i učiniti kožu čistom, mekom i glatkom. Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, Nivea MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno će ukloniti šminku s lica bez trljanja ili ispiranja i ujedno ga tonirati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.