Nove Kiehl's maske za lice: Cilantro & Orange i Turmeric & Cranberry odličan su i praktičan kućni tretman ljepote - jedna čisti kožu, a druga joj vraća sjaj i fleksibilnost

kiehls maske za lice

Kiehl'sova maska za zaštitu od zagađenja Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque štiti i obnavlja kožu, smanjuje vidljive učinke zagađenja i pomaže joj da se obrani od čestica nečistoće. Formula sadrži ekstrakt naranče iz sušenog ploda gorke naranče, vitamin E i ulje sjemenki korijandera. Namijenjena prvenstveno noćnoj njezi, Kiehl'sova maska Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque, pokazala je visoku razinu učinkovitosti u saniranju oštećenja uzrokovanih zagađenjem i osnaživanju kože u borbi protiv nepovoljnog djelovanja iz okoliša. Kao dio jutarnje njege, ova cjelovita formula pruža dodatnu zaštitu – sprječava prianjanje čestica nečistoće uz kožu.

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque – maska je s kurkumom i sjemenkama brusnice za razbuđenu i blistavu kožu. Formula djeluje kao tretman lica s trenutnim djelovanjem, dajući umornoj koži vedar, razbuđen, ružičast i zdrav izgled. Zahvaljujući sastojcima poput brusnice i kurkume, ova energizirajuća maska za lice vidno poboljšava cjelokupni izgled kože, dok je mrvljene sjemenke brusnice nježno eksfoliraju, za glatkiji, vedriji i osvjetljeniji ten.

Prodajno mjesto: Kiehl's dućan – Arena Centar Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.