Najljepše vrijeme u godini samo što nije počelo, a ideja za darivanje dragih osoba nikada dosta. Na popisu omiljenih paketića ispod bora parfemi zauzimaju visoko mjesto. Oni su poruka da ti je do nekoga stalo, garancija da će osoba koja ih nosi misliti na vas svaki put kada zakorači u mirisni oblak...  s.Oliver Selection i s.Oliver Selection Eau Intense su poput male crne haljine. Obožavat ćete ih u posebnim prigodama, ali i svim ostalim trenucima kada želite zablistati

s.oliver selection pargemi darivanja

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju po dva predivna s.Oliver mirisa: bijeli – s.Oliver Selection i crveni – Selection Eau Intense, su:

MARINA KALAICA, SOLIN

ADELA EčIMOVIć, SISAK

GLORIA ŠKARICA, ZAGREB-TREŠNJEVKA

s.Oliver Fragrances ubraja se u najomiljenije lifestyle marke mirisa za životni stil. s.Oliver Selection dostupan je od 2007. i jedan je od apsolutnih favorita kupaca pod okriljem marke mirisa s.Oliver. Dovoljan razlog za lansiranje mirisa s.Oliver Selection Eau Intense, kao intenzivni hommage najprodavanijem mirisu Selection.

s.oliver selection pargemi darivanja

Novi vrhunski miris strukturom je sličan svojemu prethodniku, ali su pojedinačne note mirisa zamijenjene intenzivnijim komponentama te je povećan udio mirisnog ulja. Tako Selection Eau Intense dobiva efekt prepoznatljivosti, a na neki način i poseban novi preokret. Ambalaža također naglašava novu interpretaciju u smislu boja. Dok je klasični miris obojen elegantnom bijelom bojom, novitet sada plijeni pozornost crvenom nijansom. 

s.oliver selection pargemi darivanja

s.Oliver Selection Eau Intense

Bergamot, breskva i ružičasti papar (gornje note) otvaraju kremasti naglasak mirisa s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Cvjetne komponente (srednje note) bijeli božur, transparentni jasmin i cvijet naranče daju mirisu jedinstvenu karizmu. Ambra, mošus, tonka-grah i vanilija očaravaju senzualnošću u donjoj noti. Promjenom i dodavanjem određenih sastojaka novi miris zadržava jednak potpis i identitet poput najprodavanijeg mirisa s.Oliver Selection, ali s novim naglascima. Dodan je cvijet naranče za raskošniji cvjetni osjećaj. Tonka-grah i vanilija daju mirisu kremastu gurmansku notu poznatu po tome što održava dugotrajnost i intenzitet. Za još intenzivniji doživljaj mirisna je formula oplemenjena većom količinom mirisnog ulja i sada, umjesto 14, iznosi 15 posto.

s.oliver selection pargemi darivanja

s.Oliver Selection

Premium miris s.Oliver Selection pruža savršen završni dodir za elegantni nastup i zaokružuje njegovan i modni izgled. Bergamot, nektarina, pečena jabuka i limeta u gornjoj noti daju mu kremasti naglasak dok cvjetne komponente u srednjoj noti daju mirisu neodoljiv šarm. Teksaski cedar, amber i mošus očaravaju senzualno u baznoj noti. Idealna mirisna kombinacija za sve posebne trenutke.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.