U Dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su koliko je voda važna za našu dobrobit iznutra i izvana, počevši od činjenice daje Termalna izvorska voda Avène u srcu svih Eau Thermale Avène nježnih po prirodi. Novi Hydrance Intense Rehidrirajući serum razvijen je kako bi pružio hidraciju; univerzalnu potrebu kože svih tipova, boja i dobi

avene hydrance intense

Hydrance Intense Rehidrirajući serum pomoći će dehidriranoj koži tako što će ju umiriti i obnoviti prirodna skladišta vode u koži Avène termalnom izvorskom vodom koja je sastavu Seruma zastupljena s čak 77 posto. Dehidrirana može biti i suha i masna koža, a riječ je o privremenom i reverzibilnom stanju kože koje je uzrokovano oštećenjem hidrolipidnog filma i intracelularnog cementa nakon čega dolazi do pretjeranog isparavanja vode iz epidermisa. Dehidrana koža je gruba, hrapava i bez sjaja te se gubi gipkost i osjećaj ugode, a zbog prisutnosti dehidriranih linija, koža izgleda naborano. Sklona je crvenilu i ljuskanju te je prisutan osjećaj zategnutosti na pojedinim dijelovima lica.

avene hydrance intense

Učinkovitost Hydrance Instense rehidrirajućeg seruma počiva na CohedermTM djelatnom kompleksu koji se sastoji lipidnog tria (Izocetil stearoil stearat, Trietilheksanoin i Beta-sitosterol) te garantira tri stupnja djelovanja : obnavljanje skladišta vode u rožnatom sloju kože, pojačano povezivanje (kohezija) stanica te obnova hidrolipidnog filma kože. Sinergističko djelovanje lipidnog tria, mikrosfera i lamelarnog sistema za transport vode fenomen je koji omogućuje INTENZIVNU I DUGOTRAJNU HIDRACIJU KOŽE.

avene hydrance intense

Posebna, iznimno upijajuća tekstura : Hydrance Intense Rehidrirajućeg seruma tehnološki je napredna, lagana i ugodna za upotrebu. Moderna i privlačna Aqua-film tekstura obavija kožu Termalnom izvorskom vodom Avène te ima učinak vodenog vala, a pogodna je za korištenje svim dobnim skupinama; samostalno ili prije nanošenja kreme.

Način uporabe: Nanijeti ujutro i/ili navečer na lice, vrat i dekolte samostalno ili prije proizvoda za njegu.

Cijena - Hydrance Intense Rehidrirajući serum (bočica s pumpicom 30 ml): 289 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.