Nakon lansiranja 2013., Super Multi-Corrective Cream nije silazila s ljestvice TOP 10 najtraženijih Kiehl's proizvoda zbog snažne formule s višestrukim djelovanjem na starenje kože, a sada vam Kiehl's predstavlja njezinu nadograđenu 7-u-1 formulu obogaćenu trima novim snažnim sastojcima: fitomimetičkim vitaminom A, gljivom čaga i ProxylanomGX. Osim kreme, predstavlja novi inovativni uređaj za analizu kože! Riječ je o dijagnostičkom uređaju koji procjenjuje dva ključna čimbenika zdrave kože: razinu hidratacije i jačinu zaštitne barijere kože. Jesen može početi jer vaša koža je osigurana!

kiehls super multi corrective cream

Višenamjenska krema Super Multi-Corrective Cream za borbu protiv starenja kože hvaljena je zbog svoje snažne formule s višestrukim djelovanjem izrađene od posebno odabranih sastojaka. Nakon lansiranja 2013. krema Super Multi-Corrective Cream ubrzo je postala jedan od najprodavanijih Kiehl’s proizvoda čiju su luksuznu svilenkastu teksturu i učinkovite rezultate u borbi protiv starenja zavoljele korisnice diljem svijeta. Danas Kiehl’s predstavlja poboljšanu kultnu kremu obogaćenu trima novim snažnim sastojcima: fitomimetičkim vitaminom A, gljivom čaga i ProxylanomGX. Inovativna formula podržana kliničkim ispitivanjima zadovoljava 7 potreba kože kako bi vidljivo ublažila ključne znakove starenja. Ova višenamjenska krema ima jedinstvenu hidratantnu i laganu teksturu.

kiehls super multi corrective cream

Najprije je potrebno objasniti što se može događati starenjem kože sa znanstvenog gledišta. Koža je kao tiskana pločica: složena živuća mreža s nekoliko međusobno povezanih funkcija koje ovise jedna o drugoj u postizanju najboljeg izgleda i osjećaja ugode na koži. Znanstvena direktorica Kiehl’sa, dr. Nancy Llaya, objašnjava: "S vremenom vidno zdrava i mlada koža počinje gubiti svoje funkcije. To se očituje u obliku znakova starenja kože, kao što su vidljiva suhoća, nedostatak sjaja i gruba tekstura. Slabljenje ovih funkcija je kao domino efekt: znakovi starenja postaju sve vidljiviji te se mogu pojaviti dodatni znakovi kao što su vidljiv gubitak elastičnosti i čvrstoće, neujednačen ten, pojava sitnih linija i bora te opuštanje kože."

kiehls super multi corrective cream

Kako bi pomogao u borbi protiv ovih vidljivih učinaka starenja kože, Kiehl’s predstavlja noviju formulu kreme Super Multi-Corrective s tri nova sastojka koja pomažu održati mladolik izgled kože. Inovativna formula s ProxylanomGX, gljivom čaga i fitomimetičnim vitaminom A, ciljano djeluje na 7 vidljivih znakova starenja: poboljšava izgled kože tijekom vremena istovremenim učvršćivanjem, zatezanjem, zaglađivanjem, ujednačavanjem tena, poboljšavanjem teksture, pospješivanjem sjaja te hidratacijom. Formula sadržava sljedeće sastojke:

kiehls super multi corrective cream

Fitomimetički vitamin A: Formula s fitomimetičkim vitaminom A djeluje na kožu kao nježan piling i vidljivo zaglađuje sitne linije i bore.

kiehls super multi corrective cream

Gljiva čaga: Poznata pod nazivom "dijamant šume", gljiva čaga već stoljećima se upotrebljava u tradicionalnoj medicini u Rusiji, Istočnoj Europi i Koreji. Krema Super Multi-Corrective Cream s gljivom čaga, odabranom zbog visoke razine polifenola, vidljivo pomaže ujednačiti ton i teksturu kože.

kiehls super multi corrective cream

ProxylanGX: Ovaj višenamjenski sastojak protiv starenja kože sastavni je dio klinički ispitane formule koja pomaže koži da se osjeća elastičnije i čvršće te da konture lica budu naglašenije. Kiehl’sov ProxylanGX proizvodi se na temelju postupaka ekološki prihvatljive, zelene kemije kojom se dobiva čišća i učinkovitija inačica proksilana.

Ovi inovativni sastojci osiguravaju kremi Kiehl’s Super Multi-Corrective hidratantni učinak i luksuznu teksturu svilenkastu na dodir, a rezultati na temelju 12-tjednog ispitivanja zadovoljstva potrošača na uzorku od 53 sudionika u SAD-u su pokazali:

• 94 % korisnika osjetilo je da im je koža čvršća

• 94 % korisnika osjetilo je da im je koža elastičnija

• 96 % korisnika osjetilo je da im je tekstura kože bolja

• 90 % korisnika primijetilo je da im koža izgleda zategnutije

• 92 % korisnika primijetilo je da im je koža ujednačenija

• 90 % korisnika primijetilo je da im je koža blistavija

• 92 % korisnika primijetilo je manje bora

• 92 % korisnika primijetilo je vidljiva poboljšanja u području vrata

kiehls super multi corrective cream

U Kiehl'su je dostupan novi uređaj za analizu kože
Uz pomoć novog dijagnostičkog uređaja, besplatna analiza kože u Kiehl'su od nedavno je unaprijeđena. Radi se o inovativnom uređaju koji procjenjuje dva ključna čimbenika zdrave kože: razinu hidratacije i jačinu zaštitne barijere kože. Stanje kože svatko može otkriti posjetom bilo kojoj Kiehl's prodavaonici, a nakon procjene rezultata, Kiehl's savjetnici preporučuju odgovarajuće formule proizvoda te u sklopu poznate Kiehl's usluge „Try before you buy“ poklanjaju uzorke odgovarajuće rutine za isprobavanje kod kuće.

kiehls super multi corrective cream

Super Multi-Corrective Cream je dostupna u Kiehl's prodavaonicama koje se nalaze u Arena Centru, Centru Cvjetni, City Center one West, City Center one Split i u Supernovi Zadar.

Cijena:
Super Multi-Corrective Cream (50ml); 510 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.