Izađi iz svakodnevice, budi tko želiš – to je geslo nove varijante mirisa 4711 Remix Cologne Edition 2021., u kojem cvijet naranče igra glavnu ulogu. Predstavljamo vam predivne osvježavajuće voćne note koje će rashladiti vruće ljetne dane

remix 4711 cologne

Godine 2021. miris 4711 Remix Cologne pobudio je pustinju i stvorio bezobraznu voćnu eksploziju mirisa. Vizualno nova varijanta sliči šarenilu boja – upravo ono što je potrebno za olfaktorni bijeg iz svakodnevice i probijanje vlastitih granica. 

 

Od 2018. 4711 svojim iznova oživljenim mirisnim kompozicijama pogađa duh vremena: 4711 Remix Cologne preuzima mlade trendove i svake ih godine iznova tumači u modernom izdanju. Pritom u središte dolazi po jedan od sedam glavnih sastojaka (limun, bergamot, naranča, lavanda, ružmarin, neroli i petitgrain) te se stvara novi "remix". Više od 225 godina duge povijesti mirisa pritom se katapultira u sadašnjost. Prve je godine u središtu bila sočna naranča i mirisu donijela odlikovanje "zvijezde mirisa" na njemačkoj dodjeli nagrada za mirise u kategoriji "Životni stil za gospođe".

4711 remix cologne

Godina 2019. bila je godina nježne lavande, 2020. je osebujni limun odredio ton i bio vrlo popularan. Ove godine iznenađuje drski miris ulja nerolija, koje se dobiva iz bijelih latica španjolske naranče. Pravi mirisni dodatak za sve koji u kući žele imati osvježavajući osjećaj života. Na početku note mandarine i breskve podsjećaju na ukusni voćni koktel koji – pomiješan s primjesom nerolija – stvara drsku, živopisnu živost i potiče u vama dobro raspoloženje. U srednjoj noti kombinacija cvijeta naranče i drvenastih aspekata stvara uzbudljivu i neočekivanu smjesu koja je malo mekša od slatkog mirisa praline. Tople note vanilije, suhog drveta i pačulija ističu intenzitet kompozicije u bazi i tako nastavljaju uzbudljivo (mirisno) putovanje.

4711 remix cologne

Remix izdanja koja su do sada izlazila u ograničenoj količini od 2021. će zbog velike potražnje postati trajno dostupna i tako proširiti asortiman poznatih 4711 mirisa.

4711 remix cologne

Cijena:
Eau de Cologne Natural Spray 100 ml; 179 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.